ن.ر
عنوان :

پوست و مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام 18 سالمه چن ساله جوشای بدی میزنم آزمایش خون دادم و هورمونdht من روی1758 بود.و متخصص به من گفت که علت جوش ها همین هست.دارم داکسی سایکلین مصرف میکنم و قرص فیناستراید. میخوام ببینم با فیناستراید این هورمون طی چه مدت پایین میاد و چطوری میشه کاری کرد که پایین بمونه.

سلام درسته که در مقالات به نقش فیناستراید و dht در اکنه اشاره شده ولی فیناستراید جزو درمان های رایج اکنه در مردان نیست شما اگه شدت جوشتون زیاده بهتره از داروهایی مثل راکوتان بهره ببرین
تا وقتی فیناستراید بخورین رو dht موثره چتد ماه بعد از قطع دوباره همون می شه بدن شما به طور سرشتی اینطور هست

راکوتان رو حدودا یک سال مصرف کردم اثر آنچنانی نداشت برخلاف بقیه که مبگفتند راکوتان بخور.سوال بعدم اینکه چون dht به مو ضرر میزنه prpو مزوتراپی برای پیشگیری از آسیب به مو چقدر موثر هست

شاید دوز مناسب نخوردین
پی آر پی و مزو درمان کمکی هست درمان اصلی نیست تا حدی کمک کننده است