م.ا
عنوان :

روند کند وزن گیری کودک 10ماهه

متخصص بیماری های کودکان
با سلام . ببخشید سوالم رو با تصویر براتون میفرستم. لطفا راهنمایی کنید چکار میتونم بکنم ؟
آیا روند رشد پایین هست؟
سلام.

نمودار رشد وزن خوب است و با توجه به وزن تولد 2*****900 وزن خوبی دارد

در این سن میزان شیر در 24ساعت بین 500 تا هفتصد سی سی شیر قابل قبول است

اکثر شیرخواران در این سن بازیگوشی دارند و موقع غذا خوردن مقاومت و شیطنت میکنند

آقای دکتر پس چرا دکترش و دکتر دیگه مدام میگن روند وزنگیریش کمه
پس تا یکسالگی که وزنش باید 3برابر بشه چطور؟

البته در این سن خورشت قیمه و قورمه سبزی،ماکارونی،کوفته قلقلی،حلیم ، دلمه،تخم مرغ کامل آب پز ،هندوانه و خیار بدهید در غذا روغن زیتون بریزید ،به زور غذا ندهید

آقای دکتر غذای کمکیش رو خیلی بسختی میخوره. چکار باید بکنم؟ ایرادی نداره کم بخوره. بیشتر میل به غذای سفره داره. کباب و گوشت و ...

شیر infatrini هم تهیه و همراه با شیر مادر و شیرخشک بدهید