س.ع
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
آقای دکتر شما تو پیامتون در مورد وزن محمدمسیحا نوشتین اگه شیر مادر میخوره آزمایش قندهای احیاء و....انجام بده پسرم شیر خشک تروویتال میخوره قبلا اپتامیل و سوپرامیل میخورد من احساس میکنم چون دفع مدفوعش زیاده وزن نمیگیره چون روزهایی که دوبار دفع داره حدود 200گرم وزنو داره،
قرص نکسوم باکلوفن رو چجوری بدم ناشتا باید باشه یا فرقی ندارع

قرص نکسیوم با شکم خالی ولی بکلوفن فرقی ندارد
شیرهای مصرفی کودک هم دارای لاکتوز بوده و هستند که لازم است آزمایش انجام شود و درصورت تایید درمان سو جذب انجام شود و رژیم شیر و غذای,کودک بدون لاکتوز شود