ب.آ
عنوان :

سر گیجه

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با عرض سلام و ادب خدمت دکتر بنده بعد از زلزله چند روز پیش سر گیجه دارم حدود ده روز هست سرم گیج میره و حس میکنم زمین و خونه میلرزه و تعادلم کم میشه دلیلش چیه و چه جوری درمان میشه

با سلام، این نوع سرگیجه ها معمولا با منشا مایع گوش میانیست، شبی یک عدد قرص سیناریزین 25 میل استفاده کنید و در صورت تداوم بعد سه شب به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.