ز.آ
عنوان :

زایمان بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر من میخواستم بیام پیش شما یکماهه پروندمو از دکترم گرفتم آزمایشهامم مونده ماه پیش نوبت گرفتم الان زنگ زدن وقتمو کنسل کردن بهتون گفتم واژینیسموس هستم میترسم پیش هر دکتری برم 28هفته ام توروخدا کمکم کنید من نمیتونم هرجایی برم برای زایمانم

عزیزم نگران نباشید تا 32هفته میتونید تشریف بیارید حتما کمکتون میکنم

🙏