س.ط
عنوان :

پرولاکتین بالا

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام من 27 سالمه پرولاکتینم بالاس دوسال دارو میخورم نر مال نمیشه وقابل جراحی هم نیست پریود م هم کلا قطع شده باید چکار کنم دلم میخواد بچه دار شم
فقط با قرص ال دی پریود میشم
دکتر میگه تا موقعی ک نرمال نشه وعده کوچیک نشه نمیتونی باردارشی
دارو هم بهم جواب نمیده عمل هم میگن خیلی پرخطر برای تو پس من باید چکار کنم
داروی کابرگولین 1 میلی روزی دوتا میخورم البته گاهی چندتا میاد پایین دوباره میره بالا

سلام عزیزم همه بررسی ها شده و پایختون را هم پرشک معالجتون دادن ما که معجزه ننیتونیم بکنیم با جراح معز و اعصاب دیگری هم مشورت کنید ببین چی میگن با این شرایط که بارداری به صلاح شما نیست

ایا به جز این دارو دارو دیگه ای هست بتونه بهم کمک کنه البته داستینکخیلی سخت گیر میاد هزینش بالاس
یعنی اگه بتونم خارج یه بگیرم امیدی هست برای عمل خیلی میترسم چون دکتر باقاطعیت گفت عملت موفقیت امیز نیست

در مورد جراحی معز من ننیتوانم نطر بدم اما باید همه چیز کنترل باشد تا برای بارداری تصمیم بگیرین

پس دکتر من تا موقعی ک مشکلم حل نشه هیچ جور نمیتونم بچه دار شم درسته
ممنون از پاسخ دادن سوال ا
شرمنده دکتر به نظر شما اگه بتونم داستینکس مصرف کنم تاثیری در روند بهبودی مشکلم داره؟

امیدوارم...... برای درمان دارویی تحت نطر فوق تخصص غدد باشین