ف.ا
عنوان :

دندان درد

دندانپزشک
سلام وقت بخیر، خانم دکتر من مادرم بیماری نقص ایمنی دارن، امروز بعد از مدت 6ماه قرنطینه بردمشون دندانپزشک چون خیلی درد دندان دارن شدید به مدت دو روز هست
عکس دادن
دندونی که قبلا عصب کشی شده رو گفتن ریشه عفونت کرده و باید کشیده بشه چون سوراخ هست
انتی بیوتیک دادن تا شنبه ظهر که جراحی کنن و دندان رو بکشن
میشه شماهم عکس رو ببینین و نظرتون رو بگین
ممنون

http://www.drkavosidmfr.com/?SickID=uAXF2pOJRE0RqSfvl3YhdQ==

سلام وقتتون بخیر برای تشخیص قطعی معاینه کلینیکی قطعاً کمک کننده است ، اما طبق عکس رادیوگرافی با توجه به ضایعه ی دندان و میزان پوسیدگی بهتره دندان کشیده بشه داروهاشون رو قبل از کار حتماً کامل استفاده کنن

ممنونم خانم دکتر لطف کردین ، ببخشید نظر شما هم همینه که یه دندون کشیده بشه درسته؟

در ظاهر با توجه به اونچه که در عکس مشخص احتمال زیاد کشیدنیه اما اگر میخواهید حتماً اگر 1٪؜ هم احتمال نگه داری دندون باشه نگهش دارید پیشنهادم اینه حضوری مادرتون رو برای معاینه پیش یک متخصص اندو و متخصص پریو ببرید اگر این دو بعد از معاینه هر دو تایید کردند که دندان با انجام کارهایی قابل نگهداری هست، میشه نگهش داشت

🙏
خیلی لطف کردین ممنونم