ب.س
عنوان :

لاغر شدن و درخواست رژیم غذایی

متخصص تغذیه و رژیم درمانی
آقای دکتر سلام و عرض ادب ، من بهروز سحابی هستم و 57/5 سال سن دارم قد من 177 سانتیمتر است از فروردین ماه وزن من حدود 93 کیلو گرم بود و در اردیبهشت ماه به 80 کیلو رسیدم و هم اکنون نیز حدود 78 یا 79 کیلو شده است در 27 اردیبهشت ماه یک آزمایش چکاپ عمومی دادم و تقریبن همه چیز نرمال بود و جواب آزمایشاتم هم را ضمیمه میفرستم ESR و CPR نرمال بود و قند نبود تیروئید نبود چربی ها نرمال بود کبد و آنزیم ها نرمال بود حتی PSA هم که اصلن شاید بی ربط باشد هم نرمال بود و ....
البته در آن آزمایشات 27 اردیبهشت تست آنتی بادی کرونا هم داده بودم که IgM مثبت و IgG منفی شد و لذا باز هم در 31 خرداد ماه آن را دوباره تکرار کردم و همچنان IgM مثبت و IgG منفی بود و پزشکان دیگر گفتند چون هیچ علامتی از بیماری را ندارم این آزمایشات هم خطا و باید صرفنظر کنم و به آنها اهمیتی ندهم و خطا است و آزمایشگاه چیز دیگری رو رد یابی کرده است
به شدت نگرانی و اضطراب داشتم و دارم
در حال حاضر می خواستم در مورد روش تغذیه ام از شما سئوال کنم ؟
الان به کلی در منزل هستم و از همان فروردین ماه دیگه به سرکار و شغل نرفتم و همه اش در منزل هستم
تقریباً تا 3 هفته قبل هر روز برای پیاده روی به پارک می رفتم ولی از 3 هفته قبل تا کنون همه اش در خانه ام هستم و تحرک و فعالیت زیاد هم ندارم
صبحانه معمولی می خورم و ناهار را ساعت 4 یا 5 عصر میخورم و برنج با خورشت های معمولی می خورم البته تقریباً یک سوم حجم غذای گذشته ام میتوانم بخورم و گاهی هم شب ساعت 9 یا 10 یک شکلات کیت کت یا یک همچین چیزی هم می خورم
آیا ممکن است که من رو راهنمایی کنید و چگونه غذا بخورم و چه بخورم ، البته الان شاید نسبت به قدم ، تازه شاید وزنم مناسب شده باشه ولی نمی دونم چرا با اینکه بی تحرک و بی فعالیت هستم افزایش وزن پیدا نمیکنم و چاق نمی شم
ممنونم که راهنمایی می فرمایید

سلام
مشکل اصلی کاهش وزن شما کاهش اشتهای شما هست که می تونه دلایل متعدد داشته باشه. استرس و فشار روحی می تونه اون رو تشدید بکنه. کمبودهای تغذیه ای هم می تونه به این موضوع دامن بزنه. نسخه ای که الان براتون میفرستم رو طبق دستور مصرف کنید و به توضیحاتی که زیر نسخه می نویسم دقت کنید:

آقای دکتر آیا جواب آزمایشات رو می خواهید که ملاحظه بفرمایید؟
من به اشتباه جواب آزمایشات همسرم رو فرستاده ام که هر 5 صفحه اشتباه است
آقای دکتر ، جواب آزمایشاتم ارسال شد

آزمایشات شما نشون میده که به خصوص از نظر چربی و قند خون باید مراقب باشید . سایر موارد مشکل خاصی نداره به جز igM که با توجه به منفی بودن علایم بالینی بعیده کوید-19 باشه. ممکنه یک ارتیفکت باشه و جای نگرانی نیست. رژیمتون بالانس و تنظیم شده نیست . نسخه ای که الان براتون می فرستم رو تهیه و مصرف کنید :

این نسخه رو به داروخانه بدید و طبق دستوری که نوشتم مصرف کنید . موفق باشید

آقای دکتر ببخشید من این نسخه رو نمی تونم دریافت کنم
آیا برای شما امکان داره که در « واتس آپ » من به شماره *****091213 ارسال نمایید

اگر روش کلیک کنید کامل باز میشه و قابل مشاهده

بله ولی نمی تونم دانلود کنم
آقای دکتر شماره واتساپ فعال من همین *****091213 است و هر هزینه ای باید بپردازم هم موافقم

شمارتون رو بفرستید براتون ارسال میکنم

*****091213 و هر هزینه ای بفرمایید تقدیم میکنم

میدم به منشیم براتون ارسال می کنه

آقای دکتر ، وزن مطلوب برای این شرایط من چنده ؟آیا میشه راهنمایی کنید

وزن 78 کیلوگرم در محدوده وزن طبیعی و نرمال است اما اگر وزن ایده آل خودتون رو بخواید حدود 70 کیلوگرم هست

آقای دکتر من الان صبح ها و حتی شب ها هم عسل می خورم تا از کاهش وزن جلوگیری کنم ، آیا با توجه به تذکری که در مورد قند به من دادید ، این کار خطرناکه و نباید ادامه بدهم ؟ همین شکلات کیت کت می خورم

بله. توصیه می کنم میزانش رو محدود کنید

البته انشاله من اون دستور رژیم تان را بعد از انجام مراحلی که صحبت شده است ، دریافت خواهم کرد و مطابق دستور عمل خواهم کرد ، اما من الان برای عدم کاهش وزن برنج هم میخورم و عسل هم میخورم تا وزنم کمتر نشه و با توجه به بی تحرکی ام ، هنوز هم چاق نمی شم ، نمی دونم چرا؟
آقای دکتر ، آیا همراه صبحانه ام می تونم چایی بخورم ، زیرا میگویند همراه غذا مایعات نباید خورد؟

شما در این مرحله نیازی به افزایش وزن ندارید. هدف حفظ وزن شماست که کمتر از این نشید. مصرف برنج و عسل با توجه به اینکه غنی از کربوهیدرات هستن اثرات نامطلوبی بر قند خون شما خواهد داشت و در طولانی مدت دیابت نوع دو (به خصوص اگر از نظر ژنتیکی زمینه اش رو داشته باشید ) محتمل خواهد بود.
پایدار باشید