ر.ت
عنوان :

اعصاب

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام آقای دکتر من حدود 2 ساله وقتی به پشت میخابم احساس تکان خوردن بدن با ضربان قلب دارم و گاهی تو حالت نشسته هم پیش میاد و مدتی موقع راه رفتن تلو تلو میشم پیش گوش و حلق بینی رفتم مشکل از گوش میانی نبود میشه راهنمایی کنید
بله در حالت نشسته هم دارم
نه توی سر نه
احساس دورا ن ندارم و سرم گیج نمیره احساس سبکی سر دارم و عدم تعادلم این که سمت خاصی باشه
سمت خاصی نیست عدم تعادم و توجه کردم با کفش نرم باشه این عدم تعادل خیلی بهتر میشه تا موقعی که تو خونه بدون کفش هستم

باید از نزدیک معاینه بشید و در صورتی که از نظر تستهای تعادلی مشکلی نداشته باشید به خاطر این مشکل باید به متخصص قلب مراجعه کنید