ع.غ
عنوان :

مشکل انگشت پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر انگشت کوچک پام جنب ناخن یه چیزی مثل ناخن میاد بیرون به شکل پوست نازک ناخنمو در بر میگیره اون نقطه اصلی یش یه چیز سیاه. دیده نمیشه خیلی درد داره درمانش چیه دکتر هم رفتم گفته میخچه هست اما خوب نشد چون میخچه نبود دوربر ناخنم هم یکم ورم می کنه سرخ میشه

مشخص نیست تو عکس
باید برداشته بشه علی
برو پیش متخصص

مرسی یه عکس مشخص بفرستم میشه نظر بدی
والا خیلی وقته سه چهار میشه این جوریه یه بار که دکتر رفتم ولی خوب نشده درد داره
سه چهار سال

علی این یه ضایعه ست که احتمالا fibroma باشه
دارو نداره
باید برش داشت

باشه ممنونم آقای دکتر نگران کننده که نیست درسته