ع.خ
عنوان :

آزمایش

متخصص بیماری های کودکان
باسلام و احترام آقای دکتر
این جواب آزمایش خدمت شما
آقای دکتر
آقای دکتر توی آزمایش مدفوع هیچ رژیم خاصی قبلش گرفته نشده

سلام
خوشبختانه ازنایش ها برای سن کودک طبیعی است فقط عدم تحمل لاکتوز و سو جذب و کمبود هورمون رشد انسولینی ثانویه به آن تایید شده است که مربوط به شیردهی طولانی یا شیر دهی در شب میتواند باشد

قطع شیر شب
شیردهی روزانه 3 بار
شیر خشک های بدون لاکتوز

راه کنترل التهاب روده و بهبود رشد کودک هستند
در صورتی که شیر مادر میدهید باید شیر دهی را محدود کنید و درصورت تاخیر رشد یا دفع بیش از 3 بار روزانه یا دفع غذای هضم نشده یا چربی در مدفوع درمان سو جذب برای کودک انجام شود