د.د
عنوان :

بیماری پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وخسته نباشید ببخشید من برای مادرم تماس گرفتم 79 سال دارن ایشون چند ماه پیش دچار بیماری گال شدن با خوردن دارو اون مسیله منتفی شد ولی بعداز اون شروع شد به تاول زدن بر روی دست وناحیه های دیگر کمتر هست بیشتر روی دستشون هست تاولهای اب دار هست و دارای خارش هستند بردیم پهلوی دکتر پوست وایشون سیکلوسپرین دادن و کرم کلوبتازول اویل دو تا در روز میخوردن و این کرم رو استفاده کردن خوب بود وتقریبا دیگه نمیزدن ولی خب بعد از یه افت فشارخون تعداد رو کم کردن الان تاول ها زیاد و درشت تر شده البته خارش هم داره با این وضعیت کرنا با توجه به اینکه ایشون انسولین هم میزنن واقعا گیر اوفتادیم تقاضای راهنمایی ودر صورت امکان درمان ایشون دارم باتشکر

سلام
روز خوش.
اگر ممکنه چند تا گ عکس بفرستید

فقط دوتا دست بیشتره تک و توک در روی پاشون هست

داروی قلب و قند و فشارشون چی هست

قلب دارویی مصرف نمی کنن ولی انسولین میزنن و کاردیلول برای فشار خون و متوفرمین و زیپتین و رزواستاتین و اسپرین 100 و هیدروکسی یوریا دو دفعه در هفته و سیکلوسپرین روزی دو عدد
بله دکتر گفتن برای اینکه ایمنی بدن را پایین بیاورند روزی دو تا باید بخورن

از پوستوشون نمونه برداری هم کردن؟

والا با وضعیت کرنا خیر

به نظر بیماری بولوس پمفیگویید هست
نگران نباشید
پماد کلوبتازول چندین تیوب بگیرید و روزی دوبار بزنید
اگر حیات آفتاب گیر دارید بد نیست در هفته دو سه بار و هر بار ده دقیقه زیر آفتاب باشند
اون سیکلوسپورین رو هم آروم آروم قطع کنید
اول روزی یکیش کنید بعد از یک هفته یکروز در میان و بعد از یک هفته قطع
تا انشالا اوضاع که آرومتر شد حضورا ببینیم و تصمیم بگیریم

ببخشید برای خارشش چکار کنیم همون پماد کفایت میکنه
🙏
سلام آقای دکتر تورو خدا یه راهنمایی کنین الان طبق گفته شما از پماد روزی دو دفعه داریم میزنیم یه خورده بهتر شدن من از شیراز تماس میگیرم دکتر خودشون که داروی سیکلوسپرین داده بهشون میگه باید تو بیمارستان بستری بشن جالب اینجاست که شهر به این بزرگی یه بخش پوست بیشتر نداره اونم بیمارستانی هست که بیماران کرونایی میخوابونن میگن باید کرتن بگیرن با دز بالا از اونجایی که مادرم قند دارن و انسولین میزنن کرتن بادز بالا نمیدونم چه عوارضی براشون داره و مورد دیگه با سوپر وایزر همون بیمارستان صحبت کردم میگه توتمام بخش ها بیماران کرنایی خوابوندن دکتر تورو خدا راهنماییم کنین باید چکارکنم چون خارش داره اذیتشون میکنه

سلامتیتون از خدا میخوام و ممنونم از اینکه پاسخگو بودید الان راحتر شدم واقعا سپاس شما گنجینه های این مملکت هستید مواظب سلامتتیتون باشید