ب.س
عنوان :

ادامه سئوالاتم در مورد لاغری ام

متخصص تغذیه و رژیم درمانی
جناب آقای دکتر سلام عرض میکنم ، همانطور که در واتساپ خواسته شده بود ، انجام شد و درخواست راهنمایی دارم
فقط یک نکته را خدمت تان عرض کنم در مورد معده ام است که بعد از این لاغر شدن ناگهانی و شدیدم ، احتمالن معده ام که بسیار کوچکتر از قبلش شده علاوه بر آن دچار حالت نفخ معده هم شده ام و در نتیجه این وضعیت ، میوه های خام تابستانه را هم نمی توانم به صورت خام بخورم
این حالت نفخ معده ، حتی بعضی وقت ها باعث فشار آمدن به ریه ها و تنفسم هم می شه
،قای دکتر امروز هم وزن من 78 کیلو بود و علیرغم آنکه دیروز برنج خورده بودم ولی باز هم افزایش نداشت
آیا در رژیم غذایی تان ممکن هست که من تغییری رو در وزنم ببینم
آیا ممکنه راهنمایی ام نمایید ؟

سلام . فرم هایی خدمتتون ارسال میشه که کلیه موارد ازتون خواسته میشه که درج بفرمایید. هر گونه توضیحات تکمیلی رو حتما در فرمهایی که براتون می فرستم یادداشت بفرمایید تا در زمان تنظیم رژیم تون مد نظر قرار بدم. فقط لطفاً با دقت موارد رو مرقوم بفرمایید. داروها رو از امروز حتما مصرف کنید. البته افزایش وزن رو برای شما خیلی توصیه نمی کنم چون الان وزن مناسبی دارید اما حفظ وزن شما مهم هست و اگر اصرار دارید در حد یک الی حداکثر دو کیلو افزایش وزن به امید خدا آسان خواهد بود (بیشتر از این میزان رو صلاح نمی دونم )

بله ممنونم جناب آقای دکتر ، من اصلن به افزایش بیش از حد وزن هیچ اصراری ندارم فقط نمی دونم چرا با اینکه هیچ تحرکی ندارم اصلن وزنم افزایش نمی یابد ؟ و یک سئوال مهم با توجه به احساس نفخ معده ام ، آیا صبحانه همراه با نان و پنیر چایی یا شیر که مایع هستند می توانم بخورم ؟ آیا بلافاصله بعد از هر وعده غذا ، می تونم چایی گرم بخورم ؟ آیا برای خوردن قرص بعد از غذا میتوانم آب بخورم ؟
زیرا که گفته شده که اگر همراه یا تا یکساعت بعد از غذا آب یا هر مایعات دیگر ی بخورم دچار نفخ معده شده و باعث آسیب خواهد بود
بله ممنون و سپاسگزارم جناب آقای دکتر ، من اصلن به افزایش بیش از حد وزن هیچ اصراری ندارم فقط نمی دونم چرا با اینکه هیچ تحرکی ندارم اصلن وزنم افزایش نمی یابد ؟
و یک سئوال مهم دیگه ، با توجه به احساس نفخ معده ام ، آیا در صبحانه همراه با نان و پنیر ، میتوانم چایی یا شیر که مایع هستند بخورم ؟ آیا بلافاصله بعد از هر وعده غذا ، می تونم چایی گرم بخورم ؟ آیا برای خوردن قرص بعد از غذا میتوانم آب بخورم ؟ زیرا که گفته شده که اگر همراه یا تا یکساعت بعد از غذا آب یا هر مایعات دیگر ی بخورم دچار نفخ معده شده و باعث آسیب خواهد بود

تحرک داشتن الزاما منجر به کاهش وزن نمیشه و بالعکس . بنابراین نبایستی اصرار داشته باشید که چرا علی رغم عدم تحرک دچار افزایش وزن نمی شوید . داروها رو به شکلی که گفتم مصرف کنید و نگران نباشید . یکی از مهمترین دلایل کاهش وزن استرس و نگرانی است . در مورد نفخ هم تا اطلاع ثانوی میوه ها رو بدون پوست مصرف کنید و از مصرف برخی سبزیجات مثل کلم و اسفناج خودداری کنید . کاهو به فراوانی می توانید استفاده کنید

بسیار ممنونم از راهنمایی تون جواب فرم ها رو هم با دقت نوشتم و برای شما ارسال کردم ، البته هنوز خوردن داروها رو شروع نکرده ام زیرا هنوز از خانه ام بیرون نرفتم ولی شروع خواهم کرد
🙏

در ارتباط هستیم با هم. فقط نگرانی و استرس رو سعی کنید به شکل کامل از خودتون دور کنید. پایدار باشید