ب.س
عنوان :

ادامه سئوالم

متخصص تغذیه و رژیم درمانی
جناب آقای دکتر ببخشید دوباره سلام. من فراموش کردم دراین باره بپرسم که یکی از دوستان متخصص مغز و اعصاب به جای داروهای آرام بخش که عمومن زیانبخش هستند ، برای من « ویتتامین ب 12 » و « امگا 3 » تجویزکردند که من هنوز هیچ نخورده ام.
آیا این ها با داروهایی که شما فرمودید تعارض ندارند و اگر خوردنَ ش را شما هم تجویز می کنید، چه موقع بخورم بهتر است؟

سلام. ویتامین b12 نیاز نیست چون محصولی که برای شما نوشتم این رو پوشش میده . مصرف امگا 3 مانعی نداره می تونید روزانه یک عدد هزار میلی گرمی (عصر) یا دو عدد 500 میلی گرمی مصرف کنید(یکی صبح و یکی عصر )

یک سئوال دیگه که باقیمانده بود ، با توجه به احساس نفخ معده ام ،
آیا در صبحانه ام و همراه با نان و پنیر ، میتوانم چایی یا شیر که مایع هستند بخورم ؟
آیا بلافاصله بعد از هر وعده غذا ، می تونم چایی گرم بخورم ؟
آیا برای خوردن قرص بعد از غذا میتوانم آب بخورم ؟ زیرا که گفته شده که اگر همراه یا تا یکساعت بعد از غذا آب یا هر مایعات دیگر ی بخورم دچار نفخ معده شده و باعث آسیب خواهد بود

مشکلی نداره . ترجیحا برای شما چای خیر اما شیر معمولا مشکلی ندارد به خصوص اگر مقاومت به لاکتوز نداشته باشید. در مورد اب هم یک لیوان آب هیچ مشکلی ایجاد نمی کند

آیا بلافاصله بعد از هر وعده غذا مانند بعد از ناهار ، می تونم چایی گرم بخورم ؟

چای در برخی افراد عوارض گوارشی ایجاد می کنند . اگر شما با مصرف چای دچار عوارض گوارشی نمی شوید مانعی ندارد اما ترجیحا یک مدت مصرفش رو محدود کنید. ممکن است عوارض گوارشی شما محدود شود

بسیار از لطف و محبت و راهنمایی ها تون سپاسگزارم
🙏