ا.س
عنوان :

سر درد و پادرد

پزشک عمومی
ضمن عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم خدمتتون عرض کنم من علائمی مثل سردرد و درد چشم و درد پا دارم ممنون میشم راهنماییم بفرمایید
به امید سلامتی روز افزون برای شما و تمامی کادر درمان

بدن درد سردرد سرفه ابریزش
گلودرد خشکی گلو
کمر درد
مشکل بویایی و چشایی
اسهال تهوع سرگیجه
ضعف و بی حالی
خارش پوست
دارین یا دارن ؟؟؟

سردرد و چشم درد و بدن دردم در حد پا درد بیشتر از زانو به پایین
خشک شدن گلو دارم از درد چشم و سر صبح احساس حالت تهوع داشتم ولی در حال حاضر احساس تهوع ندارم
مشکلی در حس بویایی و چشایی و اسهال و خارش پوست خوشبختاته ندارم
کمر درد و سرفه و ابریزشم ندارم خانم دکتر عزیز

ازیترومایسین 500
قرص ناپروکسن 250 هر 8ساعت یک عدد یا استامینوفن هر 6 ساعت
قرص جوشان ویتامین سی و کپسول زینک هر 12 ساعت یک عدد

🙏