ا.ح
عنوان :

چکاپ

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانم دکتر پسرم 9ماهش هست شبا خیلی گریه میکنه و خوابش هم خیلی کم شده شیر هم فقط شیر خودم رو میخوره .غذا درست نمیخوره بیشتر پوره سیب زمینی تخم مرغ دوست داره ایا زرده تخم مرغ هر شب ضررداره ؟؟؟چه چیزی شبا بهش بدم که اروم باشه اب هم بهش میدم ولی نمیدونم از گشنگی هست یا دندون برا دندون چی باید استفاده کنم و اینکه واکسن انفلانزا لازم براش زده بشه یا نه؟ممنونم از پاسخ گویی تون

سلام.وفت بخیر.چند وقته شبا خوب نمیخوابه؟

پوره سیب زمینی و تخم مرغ غذاهای خوبی هستن.ممکنه تا یه زمانی سوپ نخوره.اشکالی نداره.زرده تخم مرغ هر شب یه نصفه میتونه بخوره

برای دندون هیچ کاری نمیتونین بکنین مگر گذاشتن یخ روی لثه ها و مالیدن ژل دندون

واکسن آنفلوانزا هنوز صلاح نیست بزنین.تا یک ماه دیگه فعلا صبر کنید

یه ماهی هست که شبا خیلی کم پیش میاد خوب بخوابه و اینکه تا صبح هم شیر میخوره

سابقه ریفلاکس نداشته؟استفراغ نمیکنه؟فقط شب بد میخوابه یا روز هم تو خواب بیقراره؟

خیلی ممنونم دکتر فرقی نداره چه ژل لثه ای بزنم براش؟ و اینکه استامینوفن میتونم بهش بدم؟
ماه پیش بردم دکتر وزنش 8200بود این یه ماه نگرفتم وزنشو متاسفانه

بهتره استامینوفن ندین.به داروخانه بگین ژل دندون،مارکش مهم نبست

رفلاکس پنهان داشت اوایل ولی نه خیلی بالا نمیاورد مگه اینکه غذا زیاد میخوره
ممنونم چشم واکسن نمیزنم
خانم دکتر ببخشید اب معدنی هم میتونم بهش بدم یا فقط اب جوشیده خنک؟

درمورد بیخوابی ،علتش عود ریفلاکسه.باید 10 روز شما و بچه چیزهایی رو که میگم رو نخورین و دارویی که میگم رو بهش بدین بخوره

لبنیات به طور کلی نخورین.یعنی شیر و هرچی که با شیر درست میشه.حتی کیک و بیسکوئیت
گوشت قرمز
تخم مرغ
اجیل و مغزگردو

پودر اس امپرازول 10 میلی گرمی بگیرین و هر 12 ساعت 7 میلی گرم تو آب حل کنید بدین بخوره

با این رژیم و دارو خواب شبش درست میشه.بعد از 10 روز نتیجه رو به من خبر بدین نا درمورد ادامه رژیم و دارو تصمیم گیری کنم

ممنونم خانم دکتر خدا بهتون سلامتی بده خیلی لطف کردین
حتما مزاحمتون میشم خدا خیرتون بده