ن.س
عنوان :

دون دون روی بدن

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
شبتون بخیر
آقای دکتر پسر من پنج ماهش تموم شده و تا به الان با تجویز شما امپرازول 10 بصورت پودر استفاده می کرد متاسفانه این دوره که تموم شد ما هر جا گشتیم پودر رو پیدا نکردیم و داروخانه کنار مطب خودتون هم که همیشه داشت به ما کپسول ارونیوم 20 داد و گفت دکتر الان اینو به همه میدن چون دیگه پودر موجود نیست....من حدود سه چهار روز دارم از این قرص میدم به پسرم، متاسفانه امروز تمام بدنش دون دون زده بیرون...می خواستم بدونم از عوارض این قرص هست یا چیز دیگه ای می تونه باشه؟؟
اگر از قرص هست جایگزین چی باید بدم بهش؟؟
پسرم هم رفلاکس داشت هم حساسیت که به خاطر حساسیتش شبها یک چهارم قرص سیتریزین 10 رو تجویز کردید و از پایان چهار ماهگی غذای کمکی رو شروع کردم و پودر امپرازول رو گفتید بعد دو هفته قطع کنم ولی به خاطر اینکه استفراغش شروع شد مجدد گفتید ادامه بدم فعلا که با مشکل نبود پودر مواجه شدم!!
برای خوب شدن دون دون های روی بدنش چیکار کنم ؟؟ و اگر میشه داروی جایگزین لطفا معرفی کنید.
دکتر اگز روی عکس زوم کنید متوجه میشید که حتی بالای خط پوشک مثل کهیر شده!!
ممنون از پاسخگوییتون
در ضمن دکتر من برای روز شنبه قصد داشتم که واکسن پرونار 13 رو بزنم براش...بزارم خوب بشه بعد واکسن رو بزنم یا مشکلی نداره؟؟

سلام برای دانه ها شربت هیدروکسی زین روزی دو بار 1/5 سی سی بدهید به مدت 5 روز و ممکن است الرژی به ازونیوم باشد کپسول لانزوپرازول 15 روزی دو بار هر لار 1/3 پودر داخلش را بدهید