ا.م
عنوان :

استخوان درد

متخصص ارتوپدی
سلام دکتر خسته نباشید من چند وقته بعضی وقتا احساس میکنم استخوانم درد میگیره یا میسوزه دائمی هم نیست میگیره ول میکنه یا مثلا بعضی وقتا مچ دست یا پام یه جوری میشه دوست دارم کش بیارمشون تا بهتر بشن الانم یک دو روزه ران های پام هم یکم درد میکنه علت این ها چی هست امکانش راهنمایی کنید؟
سلام بیکار هستم دکتر

این دردها منشا و علت مشخصی نداره، و گاها در جوانترها و بدلایل روحی بخصوص استرس ایجاد میشه

قرص گاباپنتین 100 هر 8 ساعت یک عدد و قرص ویتامین ب1 300 روزی یک عدد خیلی میتونه این دردهارو کم کنه

🙏