م.آ
عنوان :

آهن

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر با تشکر من سه روز پیش از شما مشاوره متنی گرفتم ولی بعضی از سوالاتم بدون جواب موند( نوزاد 6ماهه پسر دارم 4و نیم ماهگی مراجعه کردیم مطب تشخیص رفلاکس گرید 3داد و آلرژی به لاکتوز دادید. الان از نظر رفلاکس تقریبا خوب شده ولی گاهی هنوز اطراف دهان و یا پوست شکم دون دون میشه و مدفعو سبز پررنگ داره
شیر پپتی جونیور تجویز کردید و غذای کمکی میخوره . وزن فعلی 9 قد 72 دور سر 45 ) خواهشا بفرمایید:
1_ آهن چی بهش بدم قبلا براش ساشه سیدرال دادید که یک سوم داخل شیر میدادم الان همینو ادامه بدم یا چی ؟
2_ نرمی زیر گلوش و چیکار کنم ؟
3_ شیر خشک واجبه به تریج با بیومیل ال اف یا آآل110 که فرمودید عوض بشه یا همون پپتی جونیور رو میشه ادامه داد ؟
4_ میزان افزایش وزن ماهانه 500 گرم از 4و نیم ماهگی که به خاطر رفلاکس و لاکتوز پپتی جونیور دادم نرماله با توجه به اینکه 4ماه اول ماهی 1200 وزن میگرفت ؟؟
5_ شما فرمودید رنگ سبز مدفوع به خاطر لاکتوز هست با توجه به اینکه شیر و مکمل بدون لاکتوز میخوره علت چیه؟ نگران نباشیم؟
6_ آیا شما عمل ختنه رو انجام میدید اگر خیر میشه به ما یه دکتر واسه اینکار معرفی کنید؟

سلام
قطره کپتوسیدر یا ایروفیکس روزانه 2 سی سی بدهید
شیرهای بدون لاکتوز یا پپتی جونیور هر کدام خود کودک بهتر دوست داشته باشد مجا ز است
رنگ مدفوع به علت اب دهان و لاکتوز موجود در شیر پپتی جونیور است
نرمی حنجره با آفتاب و دی 3 به مرور خوب میشود
ختنه انجام نمیشود