ز.گ
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام دخترم 20 روزه است شیر خودمو میخوره بالا میار به نظرتون رفلاکس دارع بهش قطرع کولیکز می دیم بعد دهنش ام برفک می زنه بعد شبا ام خیلی گریه می کنه بعد بپرس اگه بخوام کنار شیر خودم شیر خشک بدم چی بدم خوبه چقدر بدم اگه قطرع خوب نیست ی داروی دیع بگه بگیریم

سلام
شرایط انتی ریفلاکس را رعایت کنید
اگر بعد از سی روزگی هنوز علائم ریفلاکس داشت باید سونوی معده و تست حساسیت به لاکتوز شیر مادر بدهد و درصورت تایید درمان دارویی مناسب با شرایط,کودک دریافت کند
از شیرهای انتی ریفلاکس مانند بیونیل یا ترویتال انتی ریفلاکس میتوانید استفاده کنید