ا.ط
عنوان :

دفرمیتی رویش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر ، وقت بخیر .
من 23 ساله هستم ، از حدود یکسال قبل ، موهای من از ریشه دفرمه رشد میکرد با اینکه نه رنگ کردم نه از سشوار و ... استفاده کردم . الان کل موهام شده این موهای دفرمه و فوق العاده نازک . بهمن ماه ازمایش دادم نرمال بود ، دکتر برام پیلوفود ، پومئوکپیلاری ، ریجن دایت ، زینک ، سلنیوم ، امگا 3 ، و امپول های بایوتین بپانتن تجویز کردن که البته نتونستم از امپول ها استفاده کنم ولی از مکمل ها منظم استفاده کردم و همچنان مشکل من پابرجاست . ماه قبل تشخیص pcod خفیف داده شد برام مراجعه کردم به پزشک زنان ، چون علامتی نداشتم فقط مشکل ریزش مو و یک سری موهای سیاه ضخیم در ناحیه گردن و چانه گفتن تست تستوسترون بدم و دارویی تجویز نکردن. که به خاطر شرایط کرونا نتونستم هنوز تست انجام بدم . من هیچ تار موی سالمی ندارم دیگه و همه تارها نازک و ضخیم هستند.
در مورد اسکالپم هم ، من شوره چرب داشتم که 5 دونه فلوکونازول تجویز کرده بودن برام ، مدتی خوب بودم ولی باز ، شروع شد به صورتی که سرم بو میگیره و ماده زرد رنگی از سرم جمع میشه اگه دست بکشم ، شامپو vitacare درمالیفت هم استفاده میکنم .
ممنون میشم راهنماییم کنید .

سلام
شب خوش
دخترم از سرت هم عکس بفرست از بالا لطفا

شب شما هم بخیر باشه
خدمت شما اقای دکتر

ببخشید یادم رفت که بگم ریزش موهامم خیلی زیاد شده از اردیبهشت تا الان
خوبه اقای دکتر
البته اقای دکتر ، فقط ناخن انگشت شستم یه مدت هست که اینطوری شده و خوب نمیشه

قرص نورکرین مردانه صبح و شب و قرص فولیکوژن روزی یکی بخورید
بعد از حمام hair milk noprit به ساقه موها بزنید
تا دوماه

اقای دکتر ، نورکرین برای معده حساس ، سوزش ایجاد نمیکنه؟ من با بهضی مکمل ها دچار این مشکل میشم
اقای دکتر ، ببخشید نورکرین مردانه و فولیکوژن رو برای چه مدتی مصرف کنم؟
🙏
اقای دکتر ببخشید برای اسکالپ لازم نیست فلوکونازول مصرف کنم دوباره؟ همون شامپو کافیه؟

برای شوره شامپو سیکلوزینک دی اویدرم بزنید

خیلی ممنونم  از لطفتون
سلام اقای دکتر روزتون بخیر ، عذر میخوام مجدد مزاحمتون میشم. یک قرصی هست به نام hairtamin که امریکایی هستش میخواستم بدونم اگر به نظر شما موثر تر از نورکراین عمل میکنه ، تهیه ش کنم .

دخترم هیرتامین هم مثل همون مکمل هایی که تا حالا مصرف کردی مثل همون ریجن دایت که خیلی بهتر از هیرتامین هست
نورکرین اصلاً یک نوع داروی دیگه ای هست.
ویتامین اگر میخوای بخوری بله هیر تامین خوبه ولی جای نورکرین نیست

خیلی ممنونم ازتون
سلام اقای دکتر وقت بخیر ، عذرمیخوام مجدد مزاحمتون میشم . من نورکرین تهیه کردم ولی فولیکوژن پیدا نکردم ، قرص جایگزینی براش هست؟
اقای دکتر به unizinc حساسیت دارم ، قبلا مصرف کردم سوزش معده شدید میگیرم
🙏