م.م
عنوان :

متن

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتردخترم 4سال ونیمش هست آزمایش سرم آمونیاک وآزمایش ویتامین ها وهورمون رشد وآهن وتیروئیدهم گفتن انجام بده می خواستم بپرسم چندساعت بایدناشتا باشه؟ومیشه صبح زود نبریمش؟چون قبلش بایدبیدارش کنیم حمام ببریم بچه اس یک خرده سخت براش و... بعد واکسن آنفولانزا مشکلی برای پیداکردنش نداریم؟چون تا آزمایشش رو بدیم وپیش شما بیاریم شاید یک کم طول بکشه.

سلام واکسن آنفولانزا قرار است تا نوع آینده توزیع شود
8 ساعت ناشتایی لازم است و اغلب آزمایشگاه ها تا ساعت 10 صبح نمونه های آمونیاک را میگیرند