M.K
عنوان :

جوش پشت شانه .و مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر الان مدتیه ک صورتم رو لپ جوش های قرمز میزنه اکنه فرم گاهی سر سفید چرکی و پشت شانه هم همینطور علت چی میتونه باشه
چه دارویی استفاده کنم ازمایش هورمون دادم نرمال بوده و بخاطر همین جوشها آزیترومایسین بهم داد دکتر ک رفع شه تا حدودی خوب بود نه خیلی شما تجویزتون چیه؟؟ الان دو هفتس ک دارم جوش شیرین میزنم خشک میکنه
اگه میشه کمک کنید هم پشت شانه هم صورت ممنونم
و سوال دیگه من ریزش مو داشتم ب علت کم خونی ک کم خونی رفع شده و الان یسال متوجه شدم تیروئید در حد لب مرزی شده ب سمت کم کاری و الان یسال دارم ناشتا هر روز نصف قرص تیروکسین1% میخورم موهام ریزشش کم شد و دکتری ک رفتم برا پوست مو چندتا دارو داد زینک خارجی و کپسول بیوتین صبح یکی و فیناستراید شبی نصف و امپول تقویتی ب کمپلکس سه تا هر دوفته یکی
روند ریزش خوب شد خیلی حتی رویش مو داشتم ولی الان ک سه ماه رد میشه از تموم شدن دارو هام باز ریزش مو دارم یعنی تو شونه زدن خیلی و حموم هم کمی میریزه منتظر راهنمایی شمام با تشکر

چند سالته
خانم هستی یا اقا
محرد یا متاهل
پوستت چربه یا خشک
اگه خانم هستی پریودت چطوره
اگه آقا هستی ارث ریزش مو دارید یا نه
کیست تخمدان داری یا نه
جوشهات قبل پریود بدتر میشه..... ....

میبینی؟
یعنی فکر میکنی تو فضای مجازی میشه همچین مشکلاتی رو حل کرد؟

27 سالمه خانومم مجرد تو زمستون کلا بدنم پوست پوسته میشه گفت سمت خشکی بیشتره
پریودیم تاریخی ک پاک میشم ماه بعد تاریخ پاک شدنم پریود میشم
کیست ندارم همه چیزنرماله اصلا جوش نداشتم واقعیت سه ساله جوش میزنم ولی الان اوضاع بدتر شده متل اکنه میزنم الانم وقت پریودی بیشتر رو لپمه ولی الان هم لپ هم خط چونه ب سمت گوش و کمی پیشونی
خب راهنمایی ک میشه نمیشه؟؟
بعد احیانا برای مصرف قرص تیرویئد نیست؟؟ تبروئدم گفتم لب مرز سمت کم کاری ک پیشگیری شده

حالا یه عکس هم لطفا از پوست صورتت بفرست

نمیدونم چرا عکس ارسال نمیشه اقای دکتر
اها ارسال شد رو دوطرف صورتمم هنین مدل جوشا میزنه رو لپم بیشتر یعنی بین گونه و خط فک

روزی یه کپسول داکسی سیکلین بخور

بله حتما
تا چه مدت؟؟
بله متشکرم از شما فقط اینکه موهای سرم اقای دکتر کف سرم خیلی کم پشت شده تو نوشته اولم گفتم ی سوال ی تبلیغی هست تو تلوزیون همه شبکه یک .دو.... ک پک ریزش مو یا پک رفع سفیدی مو تبلیغ میکنن و میگه مهر وزارت بهداشت هم داره با یبار مصرف موها ریزش قطع و بعد چهار ماه رویش مجدد مو هستش واقعییت دو به شکم ک ایا واقعا موثره نظر شما ک پزشک و نتخصص هستید چیه؟؟ ایا واقعا واقعیت داره سایت رسمیش 5040.ir
اگر میشه کمک کنید واقعا موهامو میبینم خیلی افسرده میشم و ناراحت چون موهای پرپشتی داشتم ولی الان
ممنون از لطف شما اقای دکتر ک کمک کدین . روز شما بخیر و شادی