م.ذ
عنوان :

کمر درد

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام خدمت شما، مادرم چندروز پیش تو خونه روفرش افتادن، قبلا کمرشون رو عمل کردن و پروتز گذاشتن، خواستیم نظر شمارو بدونیم ممنون

سلام خانم مخروبه ذوالفقاری
اگر رادیوگرافی ها پایین مربوط به بعد از زمین خوردن باشد، در این عکس ها شکستگی پروتز و جابجائی آن دیده نمیشود، و بهتراست در صورت درد استراحت، گرم نگهداشتن کمر و خوردن یک ضد التهاب مانند کپسول ناپروکسن 250 میلی گرم روزانه یک عدد مصرف کنند

🙏