س.ا
عنوان :

ویتا لاکت

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
من چندین بار ازتون سوال کردم در مورد افزایش ایمنی پسرم که 12سالش هست و فابیسم داره
شما نهایتا فرمودید کلستروم.زینک پلاس و ویتامین D
پسرم چون اضافه وزن داره با دکتر تغذیه هم مشورت کردم و قرص ویتا لاکت رو پیشنهاد داد که داخل یخچال هم باید نگهداری بشه
خواستم بپرسم میتونم یک روز در میان زینک پلاس و ویتا لاکت بدم به پسرم البته من محتویات ویتا لاکت رو دیدم زینک 10داره و ویتامین د800و... درصورتی که زینک پلاس زینک 5داره
هرروز کلستروم قبل نهار و یک روز زینک پلاس و یک روز ویتا لاکت و دوهفته یکبار ویتامین د درسته به نظرتون؟