ع.ر
عنوان :

خون

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکا ...
باسلام احتمال درمان قطعی apl با atra چقد است ؟با سن 40 سال وگذشت 1 سال از درمان؟
آیا درصورت عود آرسنیک رومیشه به عنوان داروی قطعی انتخاب کرد وامیدواربود؟
اصلا بیمار درمان قطعی میشه یا یا فقط جنبه طول عمر دارد این درمان ها؟

بیماری apl در صورتیکه جهش 15:17 مثبت باشد پاسخ بسیار خوبی میدهد ودرمان میتواند قطعی باشد ارسنیک و اترا را میتوان با هم در این بیماری داد

مرسی اقای دکتر از پاسختون .بله جهش،15 :17 مثبت است. و atraهر 3 ماه یک بار به مدت 15 روز و روزی 8 عدد طبق فرمایش
اقای دکتر. هرماه cbcو هر 6 ماه یک بار ازمایش از نظر pml-rara
انجام میشه ..فقط اقای دکتر ممنون میشم بفرمایید که
با توجه به وجودatraودرصورت
عود ارسنیک .نیاز به پیوندهستش در نوع m3 یا خیر ?
نهایت سپاس از شما و دست بوس شما هستم
مرسی اقای دکتر طبق تجارب شما احتمال عود به چ میزان است از نظر درصدی در apl واین نوع جهش ؟ واینکه بازگشت بیماری تا چند مدت بعد از گذشت درمان محتمل است؟

با سلام
احتمال بهبودی در حدود 70 در صد است

ممنونم آقای دکتر از شما .
با سلام اقای دکتر این جواب ازمایش پسر من است لطفا در مورد ان توضیح بفرمایید طبق دستور پزشک اسید فولیک هفته ای سه بار میدیم ایشون فرمودند تالاسمی مینور داره وفرمودن اهن ندید . نظر شما چی هستش مرسی
وفریتنینش هم 280
در ضمن اقای دکتر پلاکش تا چ حد طبیعی چون از نظرمال بیشتره
اقای دکتر حدود 1ماه پیش ازمایش گرفتم پلاکتش650000بود برا همین نگرانم
در توضیح بالا طبق فرمایش دکتر 3ماه اهن هروز 30 قطره هم دادیم
وقتی 3ماه اهن دادیم 30 قطع فریتینش از 226 شد 280 ولی هموگلوبینش در همون حد 9 و9 نیم است
حالا با توحه به موارد فوق ایا تالاسمی مینور دارن؟ واینکه اسید فولیک واهن رو راهنمایی فرمایید بدیم بهش یا نه
مرسی دست بوس شما از دور
سلام اقای دکتر هرکاری کردم نتونستم عکس بفرستم
9.5Hb
4.95rbc
29.0htc
58.6mcv
19.3mch
.18.5rdw_cv
37.7rdw-sd
فرتین 280

97.1=hba
hba2=2.1
hgf=.8
اقای دکتر ایا بچم تالاسمی دارد؟
ایا اهن واسید فولیک مصرف شود .ممنون
بچم 1 سال و3 ماهش است
اقای دکتر پلاکتش 670000هم بوده اقای خطر دارد؟
دست شمادرد نکند اقای دکتر پس جای نگرانی نیس؟
اقای دکتر منظور حضرتعالی از اینکه اقدامی ندارد این است که نیاز به مداخلات پزشکی ندارد؟
ببخشید نوع آلفا رو هم بفرمایید ممنون وتشکر از الطاف شما نسبت به بنده حقیر
با سلام آقای دکتر بچه من 1سال و3 ماه است از بدو تولد تاکنون دولکه کبودی یکی مابین باسن وکنر ودیگری هم روی پشت دارد که اندازه شون بزرگتر نشده ورنگشونم تغیری نکرده است به نطرتون مشکل از کجاست البته شکر خدا آزمایش خونی مشکل نداشت فقط پلاکتش670000(ششصدوهفتادهزار)هموگلوبینشم 9 وwbcهم نرمال بوده است
حال طبق نظر حضرتعالی ایا این کبودی مشکل خونی است یا خیر؟
البته از بدو تولد به همین شکل بوده است ؟
تشخیص چیست؟
ممنونم
اندازه کبودی ها تقریبااندازه یه سکه است بدون تغیر شکل واندازه از تولد تاکنون
سلام اقای دکتر فرزندم 2 سال است .او تالاسمی مینور دارد تا چ سنی و به چ میزان به او اسید فولیک بدهیم؟