ن.ت
عنوان :

ببرسی ازمایشامیرعلی سادات

متخصص بیماری های کودکان
باسلام. دکتر. امیرعلی 17 ماه دارد قد 78 سانت وزن 12 کیلوو دکتر جان قد اولیه 46 سانتی متر بوده و الان 78 سانت. قدش کوتاه است کمی. ویتامین د3
شما از یک سالگی قطع کردین.وتا الان بهش ویتامین د ندادم. من تا یک سال و4ماه بهش 2.5 سی سی مولتی ویتامین میدادم درروز بعد شما فرمودین 5 سی سی بدم. شب قبل ازمایش ساعت 1 نصفه شب بهش پودر سیدرال فولیک نصفه هم دادم وازمایش ساعت 11 صبح انجام دادم واسه همین شاید فرتینش بالاست. لطفا اگر ویتامین د 3 نیاز هست تجویزکنید چون افتاب اصلا نمیگیره بیرون نمیریم. اگرموردی در ازمایش هست بفرمایید ممنون. و همچنان پودر سیدرال فولیک نصفه بهش بدم یا نه. غذاش هم بیشتر وقتها گوشت قزمز هست هرروز.

سلام بله میتوانید ویتامین دی 3 روزانه تا 400 واحد بدهید مانند روزی یک قطره ترزیا یا 5 قطره مایول

آهن نیاز نیست و شاید آزمایشات هم نرمال هستند

🙏