ا.گ
عنوان :

کرونا

فوق تخصص ریه
سلام دوهفته پیش با داشتن علایم بدن درد سی تی اسکن ریه دادم و کرونا داشتم قبلش هم با افردا کرونایی در تماس بودم الان بعد از دوهفته از گذشت اولین روز علایم میخوام بدونم باید ازمایش یا تست خاصی انجام بدم که بدونم خوب شدم یا از بدنم خارج شده یا ریه هام دچار درگیری بیشتری شده یا نه چون توی سی تی اسکن درگیری ریه داشتم . الان هم علایمم برطرف شده فقط ضعف و بیحالی کمی دارم
احساس میکنم نفسم سنگین شده نمیدونم تلقینه یا واقعیه
میترسم برای ریه هام مشکلی بوجود امده باشه

سلام
اسکنتون درگبری خفیفی داشته
اگر تب ندارین حال عمومی در مجموع خوب هست نیاز به تست خاصی نیست

اگر درد سینه شدید یا تنگی نفس بدتر از قبل دارین باید بررسی مجدد شین

سلام. کلا تب نداشتم علایمم فقط بدن درد بود که الان خوب شده .
زمان قرنطینه تموم شده الان بعد از دو هفته الان ناقل نیستم؟ میتونم کسی رو ببینم ؟
و یه سوال دیگه انجام سی تی اسکن بخاطر اشعه هایی که داره خطرناکه دوباره انجام بدم؟؟
فقط خیلی بی اشتها شدم نسبت به غذا و حالت تهوع دارم
و خیلی خیلی کم غذا میتونم بخورم

بهتره انجام ندین اگر علامت تنفسی زیاد ندارین

بعد از 16 تا 18 روز اگر تب ندارین دیگه ناقل نباید باشین