م.ب
عنوان :

جای بخیه

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام.ببخشید من سال پیش یک توده فیبروآدنوم از بالای سینم با جراحی خارج شد ک جاش موند.گوشت اضافه روش با تزریق تریامسینولون از بین رفت ولی بصورت چروکیده شد و اطرافش قرمز موند..درمانی هست برای این قرمزی ک ضرری نداشته باشه؟ چون اون نزدیکیها چنتا توده کوچک دیگه هم دارم.. و اینکه تا چنددرصد بهبود پیدا میکنه و با چ روشی ؟ ممنونم ..

اگه هنوزم برجسته است باز هم تزریق لازم داره و بعدش چند جلسه لیزر فرکشنال co2