ش.ا
عنوان :

کیست سینه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام لطفا نظر خود را در مورد سونو گرافی اینجانب ودرمان آن بیان کنید
جواب سونوگرافب
سونوگرافی
سونو
ببخشید خانم دکتر هرکاری کردم نتونستم تصویر سونو گرافی و بفرستم جواب به شرح زیر است
افزایش وسعت واکاوی بافت فیبروم گلاندولاربه همراه کانون های میکرو کیستیک با نمایmottled در هر دو سینه مطرح کننده تغییرات فیبروکیستیک مشاهده شد.
ضخامت پوست در هر دو طرف نرمال است
چند کانون کیستیک به صورت خوشه ای با سایز 6mm در موقعیت ساعت12 وبا فاصله 6 cmاز نیپل راست رویت شد.

خانم دکتر ممنون میشم نظر ودرمان رو بفرمایید

سلام عزیزم ای کاش سنتون رو هم میگفتید ،
ولی سونو فقط تغییرات فیبروکیستیک رو نشون میده که مساله مهمی نیست و ویتامین ای کمک کننده هست
6 ماه بعد سونو رو تکرار کنید.

سن 32 سال
مرسی خانم دکتر