ن.ل
عنوان :

گلودرد و سردرد

متخصص داخلی
سلام من چند روزه گلودرد شدید دارم انگار گلوم زخمه و انگار توی گلوم ی چیزی هست که خیلی اذیت میکنه سردرد هم دارم بعضی وقتا اسید معدم میاد بالا ممکنه از اون باشه؟

بله ریفلاکس اسید معده میتونه باعث سوزش گلو بشه، صبح ناشتا یک عدد قرص پنتوپرازول مصرف کنین

پس سردردم بخاطر چیه مسترسم کرونا باشه

کرونا نیست
سردرد علل زیادی داره که یکیش سینوزیته، از خوابیدن در جلوی باد کولر هم اجتناب کنین

🙏