م.ا
عنوان :

خارش وقرمزی ران پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر خسته نباشید .الان حدودا8روزه که در قسمت خارجی وپشت ران پای راست دچار خارش وقرمزی وگزگز پوست شدم به طور ناگهانی ...به طوری که اگه شروع به خارش کنم خیلی قرمز وملتهب میشه وحتی در بعضی قسمت هم حس میکنم پوستم درد میگیره وقتی دست بهش میزنم...به پزشکی مشورت کردم گفتن ممکنه حساسیت پوستی باشه وگفتن با پمادA+Dچربش کنم مدام...همین کارو کردم ولی تاثیری نداشت...خودم 2روز مداوم کالاندولا استفاده کردم کمی بهتر شد ولی قرمزی ازبین نرفت وخارش کمتر شد....مجددا پماد فلوئوسینولون زدم ولی فقط برا چند ساعت خارش و کم میکنه ولی خوب نمیشه ....وقتی به پهلوی راست میخوابم حس میکنم پوست رانم درد میگیره وگزگز میکنه خیلی نگران شدم کهبیماری خطرناکی باشه ...اصلا حالت تاول و جوش سفید و زخم نداره فقط نقطه نقطه ی قرمز که وقتی میحارونم کاملا یه دست قرمز میشه ومیسوزه ..عکس وبراتون میفرستم ...
اقای دکتر عکس سوم برای روزهای اوله که هیچ پمادی نزده بودم....وعکسای بعدی بعد کالاندولا و...هستن
منتظر جوابتون هستم ...خیلی ممنون

سلام
روز خوش
دخترم هیچ کجای دیگه اینجوری نیست؟
دونه آبدار نزده؟
تب و ارز نداری؟
اعصابت این روزها چطوره؟

سلام دکتر.نه جای دیگه ای نیست...تب ولرز ندارم...اعصاب که به خاطرهمین موضوع عصبیم و خیلی استرس دارم
چیز بدیه دکتر؟
البته دکتر 3روز قبل از اینکه پوستم اینطوری بشه به علت درد گودی کمر رفتم mriوخیلی اون روز استرس داشتم
اقای دکتر صبح ها که از خواب بیدار میشم قرمزی بهتره وخارش نداره ولی به محض اینکه حتی با دست اون قسمت و لمس کنم قرمزی بیشتر میشه وخارش شروع میشه
درضمن دکتر من الان 2ساله به خاطر روماتیسم مفصلی که البته خاموشه وهیچ مشکلیندارم روزی 1عدد هیدروکسی کلروکین میخورم...40سالم هست
ممنون
اقای دکتر احساس میکنم که ران پام ورم هم داره ووقتی شلوار میپوشم هم خیلی سوزشو خارش دارم وهم شلوارمو تنگتر حس میکنم نسبت به پای چپم....درضمن احساس درد در باسن وحتی گاهی استخوان ران هم دارم البته خیلی زیاد نیست ولی دردش کلافم کرده
ممنون منتظر جوابتون هستم ممنون

دخترم قرص فکسوفنادین 60 صبح و شب بخور
و پماد کلوبتازول روزی دو بار بزن
بعد از سه روز اگر بهتر نبود حضورا به متخصص پوست مراجعه کن
نه دخترم چیز بدی نیست نگران نباش

اقای دکتر یعنی چه بیماری هست؟خیلی استرس دارم
همش فکر میکنم چیز بدی باشه...زونا ممکنه باشه؟

اگه زونا بود باید دونه های آبدار میزد
برای همین پرسیدم

اهان بله...ممنون از لطفتون