ش.م
عنوان :

مشکوک به بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
باسلام من خانمی 33 ساله دارای دوفرزند 6 وسه ساله هستم وروش جلوگیری طبیعی می باشد من داروی کلشی سین و لیتیزین ومونته لوکاست میخورم بخاطر کهیر مزمن واسکولیتی الان تقریبا ده روزی میشه ازموعد پریود گذشته البته تاریخ دقیق ندارم تقریبا والان چهارپنج روزه که بی بی چک زدم روز اول که زدم منفی بود اما بعد بعداز 5،6 دقیقه هاله خیلی محو افتاد وهر بار توی روزهای بعد زدم هم همون هاله میفته خط دوم اصلا پررنگ تر نمیشه فقط زودتر ظاهر میشه میخواستم بپرسم ممکنه بارداری باشه چون ما جلوگیری داشتیم وازاین لحاظ مطمئن هستم ولی خب روش طبیعی فقط بوده واینکه ممکنه این بارداری اگر باشه خارج رحمی باشه یا ناقص ومشکل دار چون خط دوم توی این دوسه روز اصلا پررنگ نشده ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام یک هفته بعد از تاریخ احتمالیتون تست خون بدهید تامطمین شوید لازم به توضیحه که بگم بهتر است از روش مطمین تری برای جلوگیری از بارداری کمک بگیرید در ضمن از فکر کردن در مورد مواردی که هنوز پیش نیامده اند پرهیز کنید

من با قرص مشکل داشتم سازگار نبود بهترین روش جلوگیری بعداز قرص چی میتونه باشه ؟ ممنون
🙏