ف.ف
عنوان :

خشکی و قرمزی پوست صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
با عرض سلام و خسته نباشید
ببخشید آقای دکتر
من 45 سالمه،از سه سال پیش پوست صورت من که شامل بالای ابروها ، بینی و چانه است با هر آفتاب و حتی گرمای کم، قرمز و خشک می شه و پوست میده مخصوصا روی بینی که بسیار سفت و خشک می شه ،کرم ضد آفتاب هم زیاد موثر نبود ،به دکتر مراجعه کردم، یک پماد ترکیبی داد تا وقتی که میزدم خوب بود بعد از مدتی دوباره شروع شد .به دکتر دیگری مراجعه کردم که گفت این کرم را دیگه نزن وبه من کرم اوسرین ساده داد.
خیلی وقته این کرم رو به صورتم میزنم ولی زیاد موثر نبود و صورتم دوباره خشک میشد مخصوصا تابستانها ،با پیشنهاد یکی از آشنایان کرم اوسرین و اوره 10 درصد را گرفتم الان یک هفته هست که استفاده می کنم نسبت به کرم قبلی یعنی اوسرین ساده بهتره یعنی چربیش بیشتره و بیشتر رو پوست میمونه ولی خوب نشده و هنوز قرمزه و خشک. و سوزش و خارش هم داره، حالا نمیدونم چیکار کنم .میترسم اگر دوباره دکتر برم داروی کورتن بده .لطفا شما منو راهنمایی کنید که چه کار کنم.
ممنون و سپاس از لطف شما
البته آقای دکتر این قرمزی کم و زیاد میشه
که توی این عکس زیاده .پارسال وقتی بیرون میرفتم و گرما به صورتم میخورد پوستم قرمز میشد اما الان خونه هم که هستم صورتم قرمزه و سوزش و خارش داره

سلام
روز خوش
سرتون شوره میده؟
بعد از حمام قرمز میشید؟
ابرو ها یا پشت گوش پوسته نمیده؟

سلام..سرم شوره نداره ولی بعضی موقع میخاره و بعضی موقع خیلی کم زخم داره شاید ابا خاروندن زخم میشه.
بله بعد از حموم بیشتر موقع قرمز میشم مخصوصا این روزا که قرمزی صورتم بیشتر شده.
خود ابروهام بوست نمیده ولی بالای ابروها قرمزه و پوست میده.ا لبته پوست دادن روی بینی و چونه هام خیلی بیشتره
پشت سرم بیشتر میخاره بالای گردن
موهایم هم خیلی نرم و نازکه

در حمام شامپو سیکلوزینک اویدرم به سر و صورت بزنید
کرم الیدل صبح و عصر بزنید
و شبها همون اوره ده درصد رو

ممنون آقای دکتر
این دارو هارو تا چه مدت استفاده کنم؟
اگر صورتم خوب شد دیگه ادامه ندم؟ و اگر دوباره قرمزی صورت شروع شد کرم رو استفاده کنم؟
استفاده طولانی ضرر ندارد؟
صورتم رو با چه شامپو یا صابونی بشورم؟
موقع بیرون رفتن میتونم کرم ضد آفتاب به صورت بزنم؟ یا همین کرم کافیه

فعلا تا دوماه
این دارو کورتون نداره و در طولانی مدت هم میشه استفاده کرد به شرطی که موثر باشه
ضد آفتاب که حتما

🙏
ممنون آقای دکتر .