ن.ک
عنوان :

سرفه

متخصص داخلی
سلام آقای دکتر ، من حدود یک هفته هستش که احساس سرفه دارم و داخل گلوم یه حسی دارم که انگار میخام سرفه کنم یا گلومو صاف کنم ، تک سرفه
میخاستم ببینم علتش چی هست آیا آلرژی ممکنه باشه؟؟ شبها هم بیشتر میشه و گاهی در طول روز حتی کاملا خوب هستم.
حال عمومیم خوبه و مشکلی ندارم آیا ممکنه کرونا باشه؟

سلام
ممکنه الرژی یا سینوزیت باشه
احتمال کرونا کمتره چون معمولا با تب و لرز و دردشکم و اسهال خودش را نشون میده