ک.ا
عنوان :

ریزش موی سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر برای لایه برداری پوست سر چه محلول یا شامپویی خوبه که اثر ماینو را بیشتر کنه اگر ترکیباتش برام بگذارید تا بدم داروخانه بسازه ممنون میشوم

سلام
موافق استفاده از ترکیبات لایه بردار همراه با ماینوکسیدیل نیستم تمیز بودن پوست سر و شستشوی روزانه موها کافی است

سلام

متشکر از پاسخ شما
ولی من نمیخوام ترکیب با ماینو باشه فقط محلولی که لایه برداری کنه پوست سر را تا اثر ماینوکسیدیل بیشتر شود میتونم لوسیون ترتینوین بزنم هر شب به سرم یا نه ؟
خانم دکتر شامپو سالسیلیک اسید چطوره اینمورد خوبه برای لایه برداری پوست سر ؟

سلام
در صورتیکه پوسته دارین استفاده کنین در غیر اینصورت نیازی نیست

متشکرم

خانم دکتر به تجربه شما اگر درمارولر مکانیکی بگیرم خوبه برای جذب بیشتر ماینوکسیدیل و رویش بیشتر مو یا نه تاثیر نداره؟
چه سایزی از سوزن درمارلر برای موی سر خوبه ؟

سلام اینکارو نکنین چون هم جذب ماینوکسیدیل ممکنه بیشتر از حد مجاز بشه و دچار عوارض بشین و هم ممکنه به پیازهای موتون آسیب بزنین

سلام خانم دتر چند طوال پوستی شتم اگر برای شما مقدوره پاسخ بدهید

1_ از بین کرمی ویتامین سی آردن و کرم ویتامین سی سیگل کدام بهترند و اینکه رپزها میتونم استفاده کنم ؟

2_ کرم روشن کننده خیلی خوب و با کیفیت ایرانی به من معرفی کنید لطفاً و اینکه میتونم همراه با آ اچ آ استفاده کنم یا نه باید یک شب درمیان بزنم؟

سلام
کرم ویتامین سی سی گل رو من ترجیح می دهم که رتینول و هیالورونیک اسید و ویتامین سی هر سه به شکل لیپوزومال داره
کرم هیدروکینون AHA مدیلن خیلی خوبه
می تونین یک شب در میان با ویتامین سی سی گل استفاده کنین

متشکرم از پاسخگویی شما ،خانم دکتر خواهشاً برای رفع منافذ پوستم یه کرم خوب به من معرفی کنید که واقعاً پوستم و صاف و یکدست کنه ، بر حسب تجربه چند ساله شما از شما خواهش میکنم بهترین کرم در اینمورد را معرفی کنید پوستم زیاد چرب هم نیست اما قسمت مثلثی صپرت وپیشانیم خیلی منافذ دارم
دکتر جان شاید سوال دومم ربطی به تخصص شما نداشته باشه اماچون در حیطه پوست فعالیت دارید شاید بتوانید کمکم کنید بینی خودمو جراحی زیبایی کردم اما ورمم زیاد چکار کنم برای کاهش ورم پوست و خوش فرم شدن هر چه بیشتر بینی ، چسب بینی رو بزنم یا تاثیر نداره ، الان مدت 1/5 میشود که عمل کردم
ببخشید از اینکه سوالات من زیاد شد .
برای رویش مجدد موی سر با توجه به اینکه ژنتیکی هستش و مرد هستم ، مخلوط یک لوسیون کلوبتازول در یک بطری ماینوکسیدیل 5 درصد میتونه در رویش بیشتر مو تاثیر گذارتر باشد یا خیر نظر شما را در اینمورد کامل توضیح دهید لطفاً

با سلام و پوزش از تاخیر در پاسخگویی
اگر در ترکیب ماینوکسیدیل کلوبتازول وجود داشته باشد باعث افزایش جذب ماینوکسیدیل خواهد شد
برای درمان منافذ می تونین از لیزر فرکشنال ، میکرونیدلینگ و روشهای مشابه، مزوبوتاکس و... استفاده کنین

داروهای لایه بردار مثل AHA 15 نئولیس تا حدی موثر هستند البته شبها باید استفاده بشن و ابتدا از دو تا سه شب در هفته شروع بشن تا پوست اذیت نشه
استفاده از مرطوب کننده و ضد آفتاب فاقد چربی در طی روز الزامی هست

سلام مننونم از اینکه پاسخ دادید ، دکتر به تجربه شما یک لوسیون کلوبتازول را در یک ماینو شرکتی مخلوط کنم بهتره یا نه کلوبتازول را قبل ماینو بزنم لطفاً توضیح بدهید چطور استفاده کنم این دو را؟

کرم لایه بردار که فرمودید شبها استفاده کنم برای ورم بینی فرمودید یا برای منافذ؟

کرم لایه بردار برای منافذ هست
لوسیون کلوبتازول رو با ماینوکسیدیل مخلوط کنین

دکتر جان شاید سوالم ربطی به تخصص شما نداشته باشه اماچون در حیطه پوست فعالیت دارید شاید بتوانید کمکم کنید بینی خودمو جراحی زیبایی کردم اما ورمم زیاد چکار کنم برای کاهش ورم پوست و خوش فرم شدن هر چه بیشتر بینی چه کرمی یا دارویی استفاده کنم، چسب بینی رو بزنم یا تاثیر نداره ، الان مدت 2.5 عمل کردم.

در این مورد از متخصص گوش حلق و بینی راهنمایی بگیرین

سلام

خانم دکتر مستوفی زاده سه مورد سوال داشتم لطفاً در صورت مقدور بودن پاسخ ارسال فرمایید :
1) استفاده از ماینوکسیدیل 5 درصد موضعی برای ابروها خوبه یا نه ؟ آیا بعد از قطع باعث ریزش بیشتر ابرو خواهد شد ، نظر شما چه هستش برای پر پشت کردن ابرو ماینوکسیدیل بهتر جواب می دهد یا کرم ابرو سریتا ، در ضمن من مرد هستم

2) لطفاً یک کرم ضدجوش که چربی پوست را متعادل کند و همچنین منافذ باز پوست را ببندد از برندهای ایرانی برای من معرفی کنید که واقعاً خوب جواب بدهد.

3) یک کرم زیبا و شاداب کننده صورت به من معرفی کنید که واقعاً به تجربه چند ساله شما خوب جواب بدهد.

سلام
برای ابرو سرم ابروی سریتا بهترین گزینه هست دو ماه صبح و شب و سپس فقط دو روز در هفته صبح و شب
کرمهای ضد جوش برندهای مختلف ایرانی و خارجی انقدر قوی نیستند که بتونن جوش رو
درمان کنن بهتره درمان دارویی بگیرین ولی ترتینویین می تونه هم بر منافذ و هم جوشهای زیر پوستی تاثیر بذاره مرطوب کننده و ضد افتاب هم باید فاقد چربی باشه
هم لایه بردارها هم ترکیبات دارای ویتامین سی می تونن پوست رو شفاف و شاداب کنن

سلام
برای ابرو سرم ابروی سریتا بهترین گزینه هست دو ماه صبح و شب و سپس فقط دو روز در هفته صبح و شب
کرمهای ضد جوش برندهای مختلف ایرانی و خارجی انقدر قوی نیستند که بتونن جوش رو
درمان کنن بهتره درمان دارویی بگیرین ولی ترتینویین می تونه هم بر منافذ و هم جوشهای زیر پوستی تاثیر بذاره مرطوب کننده و ضد افتاب هم باید فاقد چربی باشه
هم لایه بردارها هم ترکیبات دارای ویتامین سی می تونن پوست رو شفاف و شاداب کنن

سلام

طبق پاسخ شما و تکمیل توضیحاتم بگویم که من جوش روی صورت ندارم و فقط ضد جوش میخوام برای کاهش چربی پوستم چون پوست صورتم بخصوص ناحیه مثلثی به شدت براق وچربی داره و منافذ بازی هم در این ناحیه دارم و فقط میخوام یه چیزی باشه که چربی پوستو متعادل کنه و منافذ رو ببنده
برای ابرو سرم احیاکننده ابرو سریتا رومی فرمایید یا کرم ابرو سریتا چون دو مدل هستش کدومو بگیرم

سلام
برای ابرو سرم سریتا روزی دوبار
برای منافذ کرم های لایه بردار مناسب هست مثلا می تونین ار AHA 15 استفاده کنین و بهتره به شکل سرم ،ژل یا امولسیون باشه حود لایه بردار پوست رو خشک تر می کنه

سلام خانم دکتر میتونی زاده
من سایز یک میلیمتری درمارولر در منزل استفاده می کنم بهتره چند بار رفت و برگشت پوست روال شود و آیا واقعا جواب می دهد ؟

بعد از رولر کردن مکانیکی پوست از چه کرم یا لوسیون یا کوکتل استفاده کنم که پوست صاف بشود و منافذ باز بزرگ کامل از بین برود لطفا چند برند خوب ایرانی خارجی معرفی کنید که بتونم بعد از رولر کردن برای بهتر کردن پوست استفاده کنم بیش تر میخوام دوستم صاف و روشن و مهمتر از همه دوستم از منافذ بزرگ صاف بشه
چند مورد سوال دیگر هم داشتم اگر مقدور بودید پاسخ ارسال فرمایید :

آیا برای پرپشت شدن ابرو استفاده از محلول 5 درصد ماینوکسیدیل ضرر داره و باعث ریزش بیش تر بعد ازقطع می شود یا نه ؟

برای لایه برداری کردن پوست کرم ترتینوین ایرانی 5 دهم درصد بهتره یا آ اچ آ 15 درصد برندهای ایرانی ؟کدام میزان لایه برداری بیش تری دارند وپوست رو صافتر میکنند

سلام
ترتینویین لایه برداری بهتری می کنه
هر دارویی برای پرپشت کردن ابروها استفاده کنین بعد از قطع دوباره به حالت اول برمی گرده
درمارولر باید افقی ،عمودی و مورب به صورت رفت و برگشتی انجام بشه تا حدی که شبنم خونی ایجاد بشه و بعد از انجام ان از اسپری instant calm استفاده کنین که ترمیم کننده فاقد چربی هست

ممنونم از پاسخ شما

خانم دکتر منظورم بیشتر برای استفاده بعد از درمارولر بود ، بعد از اینکه رولر کردم پوست صورتمو از چه کرم داروخانه ای بلافاصله بعد از درمارولر مکانیکی استفاده کنم که صورتم روشن و صاف و به خصوص منافذش از بین برود و پوست یکدست و صاف شود.