ف.ا
عنوان :

درمان پلی کیستیک و ریزش مو جوش صورت ناشی از ان

متخصص طب سنتی ایرانی
پلی کیستیک هستم و صورتم مخصوصا پیشونیم شدیدا جوش میزنه و خارش هم داره تقریبا و یا دردناکه و ریزش مو هم دارم

سلام#
وزن ؟ قد؟ وضعیت تیروئید وهورمونی؟

سلام
وزن 60
قد 161
هورمون پرولاکتینم یه بار ازمایش گرفتم دوبرابر بعد چند ماه بعدشم بدون مصرف قرص ازمایش گرفتم خوب بود
دکتر زنان ازم خواست باز ازمایش بگیرم که فعلا هنوز نگرفتم
متاسفانه جواب ازمایشم رو میخوام ارسال کنم نمیشه

هر موقع تا دانستید آزمایشات را ارسال کنید. فعلا چند نکته می گویم رعایت کنید برای جوش و تنظیم هورمونها موثر است

یک قاشق چایخوری رب انار شیرین و یا ملس صبح ها با شکم خالی و قبل از صبحانه در دهان گذاشته صبر کنید با بزاق دهان حل شود بعد فرو دهید همچنین شبها قبل از خواب یک قاشق مرباخوری رب انار را مثل صبح مصرف کنید

از یک روز مانده به عادت ماهیانه تا روز اخر , بعد از هر وعده غذا یک. قاشق مرباخوری پونه کوهی را در یک فنجان اابجوش بمدت 15 دقیقه دم کرده بعد صاف کنید بعد از غذا میل کنید

از نیم ساعت قبل از غذا تا 2 ساعت بعد از غذا هیچ چیز دیگر حتی اب مصرف نکنید
ماست یا سالاد و یا سوپ خارج از. این فاصله مصرف شودها لقمه غذا 20-30 بار جویده شود
غذا های نشاسته دار و رشته ای کمتر مصرف شود
روزانه حدود نیم ساعت نرمش و یا پیاده روی انجام دهید

این موارد را یک ماه انجام دهید مجدد اطلاع دهید

اقای دکتر الان دیگه همه غذاها نشاسته دار هستن برنج سیب زمینی ماکارونی چیکار باید کرد؟؟
و اینکه پلی کیستیک میگن سردیجات باعث بدتر شدنش میشه چجوری غذاهایی مثل برنج و چیزای دیگه که طبع سرد دارن دو متعادل کنیم
🙏

درسته: برنج قهوه ای بهتر است- برای متعادل کردن برنج گاها کمی زیره به ان اضافه کنیم- گاها سبزی مثل جعفری یا شوید به ان اضافه کنیم و کلا پلو کمتر. مصرف کنیم