ع.م
عنوان :

درخواست رژیم درمانی با هدف کاهش وزن

دکترای تغذیه و رژیم درمانی
با سلام . علی محمدی هستم متولد 1365 و دارای وزن 113 کیلوگرم و دارای توده چربی در ناحیه شکم و بالا تنه می باشم.قابل ذکر است که به دلیل کارمند بودن و همچنین دیسک کمر دچار بی تحرکی هستم.لطفا مشاوره لازم با هدف کاهش وزن ارائه بفرمایید

بله. اشتهای زیاد دارم. علاقه زیاد به فست فود. وعده های کامل در نوبت نهار و شام
چند مرحله به دکتر تغذیه مراجعه کردم و برنامه 1200 کالری در روز رو دادند و کاهش وزن ماهیانه 5 کیلو رو داشتم ولی بعد از 3 ماه کاهش وزن با کندی صورت گرفت و نهایتا رژیم غذایی رو رها کردم
دوست دارم که برنامه غذایی همراه با مکمل باشد تا میزان کاهش وزن ماهانه افزایش یابد.علی الخصوص در ناحیه بالا تنه
می خواستم بدونم که آیا این امکان وجود دارد؟
هیچ علاقه ای به صبحانه ندارم. نان را به برنج ترجیح می دهم. به کباب بیشتر از سایر غذا ها علاقه دارم. وعده شام باید حتما صرف شود
عذرخواهی که توضیح بیش از حد دادم