بازگشت به لیست سوالات
و.ا
عنوان :

خون

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکا ...
سلام پسرم ۱ سال و۳ ماهه است. اقای دکتر ایا در صورت الکتروفورز طبیعی وفریتین نرمال .و همگوگلوبین ۹ و mc۷ ۵۸/۶و mch ۱۹/۳ و rbc۴/۹۵ و rdw-cv۱۸/۵ و rdw-sd۳۷/۷ احتمال تالاسمی مینور هست؟
اهن واسید فولیک مصرف شود؟
پلاکتش۶۷۰۰۰۰
تشخیص چیست ؟ قبلا دکترش گفته بود ۳ ماه اهن بدید هروز ۳۰ قطره که فریتین از ۲۲۸ به ۲۸۰ رسید ولی هموگلوبین تغییر نکرد ولی الکتروفورز کهhba۹۵ بود شد۹۷/۱و هموگلوبینhbf ۰/۸ و ۲/۱ hba۲ نرمال ودر رنج خودشون هستند تشخیص چیست ؟
مرسی
اقای دکتر تلاسمی مینور؟
مرسی ممنون
انشالله خداوند پاداش لطف شما رو بدهد اقای دکتر
با سلام آقای دکتر مهمترین علایم سرطان خون در کودک ۱ سال ونیم چی هستش ؟
سلام اقای دکتر
من یک همسایه مغازه دارم که دستش در برخورد با اگزوز ماشین سوخت وتاول کوچکی زد .بعد از نیم ساعت تاول رو ترکاند وبه طور اتفاقی یک قطره تاول به چشمم برخورد کرد .
به نظر شما این امر می تواند باعث hivدر من شود ؟



شما هم سوال مشابهی دارید؟ از بین صدها پزشک با دانش و با تجربه زوپ سوال خود را بپرسید یا وقت ویزیت ویدئویی یا حضوری خود را رزرو کنید.



سوالات مشابه


راهنمایی درباره جواب آزمایش خون گرفته شده

سلام آقای دکتر،خسته نباشید. آقای دکتر من برای ازدواج یک آزمایش خون دادم28 ساله هستم ،الان جواب رو که گرفتم hemoglobin= 14.1 که نرمالش رو زده بین 11-14 وHB A2= 1.4 که نرمالش رو زده 3.5-1.5 و HB A=98.6 که نرمالش رو زده98.5-96.5.بقیه موارد در رنج نرمال قرار دارد با مقایسه اعدادی که برای بازه نرمال در نظر گرفته شده.حال نگران شدم.چون پنج شنبه وقت دکتر دارم. ممنون میشم راهنمایی فرمایید. باتشکر

مشکوک به سرطان حنجره یا ریه

سلام آقای دکتر متاسفانه پدرم به دلیل علائمی که داره میترسه که بره دکتر چون ترس از این داره که بهش بگن سرطان داره به همین دلیل مزاحم شما شدم تا شما راهنمایی کنید که اگر بخواهیم آزمایشات و چکاب کامل سرطان ریه وحنجره رو انجام بده چه عکس ها و آزمایشاتی لازمه لطفا شما از طریق این گفتگو برای بنده ارسال کنید تا خودم با مراجعه به دکتر عمومی درخواست کنم که در دفترچه ی پدرم بنویسن تا به اجبار پدرم رو ببرم که عکس ها وآزمایشات رو انجام بده ممنون میشم اگر کامل و واضح بنویسید چون پیش اومده که آزمایشی رو به دلیل اینکه ناخوانا بوده پزشک عمومی گفته که چون تخصصی هست متوجه نشده (شرمنده همچین تقاضایی دارم چون جایی هستم که به پزشک سرطان شناسی دسترسی ندارم البته آزمایشگاه و امکانات دیگه وجود داره اماپدرم حاضر نیست که برای ویزیت به شهر دیگه ای بره)

آزمایش خون

سلام آقای دکتر خسته نباشید.لطف کنید آزمایش خون همسرمو تفسیر کنید،چون یه چیزاییش بالاس نگران شدم آیا آزمایش خوبه یا خطر داره؟ ممنونم

سردرد

سلام من یک ماهی میشه که سردرد دارم تقریبا روزی یا دو روزی یه بار تقریبا نیم ساعت طول میکشه خوب میشه دوباره چند ساعت بعد دوباره شروع میشه جلوی سرم ،من روزی 7 ساعت با کامپیوتر کار میکنم ،دو تا از دندونام هم مشکل دارن و فکر کنم لثه ام عفونت کرده ، مشکل دیگه ای هم ندارم ،ببخشید کارم جوری که تا یک ماه دیگه نمیتونم برم دکتر ممنون میشم راهنمایی کنید؟

درمان ملانوم

با سلام و خسته نباشید. بیماری دارم که دچار ملانوم متاستاتیک کف پا از نوع 3 می باشند . ایشون 5ماه پیش جراحی برداشتن ضایعه و تخلیه 6 عدد غدد لنفاوی کشاله ران رو انجام دادن و پزشک انکو لوژیست ایشون براشون اینترفرون آلفا 2 بی تجویز کردن ولی بیمارم بعد از یکماه توانایی تحمل دارو رو نداشت.مجداد براشون پگافرون الفا 2 آ 180میلی گرم تجویز کردن.بیمارم با پگافرون راحت کنار اومده ولی نگرانی ما از اینه که میگن پگافرون الفا 2آ برای بیماری هپاتیت استفاده میشه؟؟؟سوال من از پزشک محترم اینه که آیا پگافرون آلفا2آ در درمان ملانوم تاثیر دارد یا مصرف آن بیهوده است؟؟؟ با تشکر