ا.ر
عنوان :

پوست صورتم

پزشک عمومی
سلام خسته نباشید داروهارواستفاده کردم تموم شد همونطوری که گفته بودید .پوست صورتم روشن ترشده حالا می تونم هرروز باشامپوبدن بچه بشورمش ومشکلات قبلی روندارم اما صورتم فقط یه سی درصدی روشن ترشده واون حالت قرمز متمایل به قهوه ای رو هنوز داره نسبت به قبل حس خیلی بهتری دارم ولی هنوز جاداره که بهتربشه.پوست دستم ازپوست صورتم سفید تره.

سلام آقای رخشانی،خیلی هم عالی،من برای شما یه کرم روشن کننده گیاهی باید تجویز کنم. ببینم در داروخانه ها هست یانه

🙏
سلام خانم یوسف زهی عذرخواهی میکنم ولی من متوجح نشدم اینکه شمانوشتیدببینم در داروخانه ها هست یانه از من سوال پرسیدیدیا موضوعی رو با هام در میان گذاشتید
اگر توضیح بدیدممنون میشم.

شما از کرم روشن کننده پرودرما برای پوست های حساس شب ها و یک کرم ضد آفتاب، برای مردان استفاده کنید، فعلا با توجه به حساس بودن صورت شما،از ترکیبات قویتر استفاده نمی توان داشت.باتشکر

🙏
سلام کرم روشن کننده که تجویز کرده بودیدروتهیه کردم فقط یه سوال دارم که جواب بدید ممنون میشم/یک اینکه رو بروشورش نوشته ده تا پانزده دقیقه روی پوست بمونه بعدبشورینش/بشورمش یا تا صبح بزارمش باتشکر.

سلام همین کرم پرودرماست؟یا کرم مشابهی هست؟

اول هم برای امتحان میتونید از همون ده دقیقه تا 15 دقیقه بمونه

ولی دقت کنید کرم روشن کننده گیاهی باشه؟ژل روشن کننده یا کرم AHAاون نباشه،چون پوست صورت شما حساس هست.

سلام بله کرم پرودرماهستش/ولی ماسک صورت روش نوشته بود/دوجا سوال کردم جفتش همین ماسک صورت بودش از همین تهیه کردم دو شب هم استفاده کردم تاصبح هم گذاشتمش صبح صورتم روشستم/فقط موردی که هست اینکه چند دقیقه بعداز استفاده کرم روی صورتم خشک میشه ولی مشکل دیگه ای نداشته.
🙏

از ماسک هفته ایی یکبار تا دوبار اون هم 15 دقیقه بیشتر استفاده نشه ،باید با اب شسته بشه بعدا کرم روشن کننده پرودرما شبی یکبار هرشب تا صبح استفاده بمونه،بجای کرم روشن کننده ،هیچ جایگزینی قرار ندهید.کرم صدافتاب رو هر صبح استفاده کنید،ماسک هر شب پوست صورت شمارو خشک کرده.

نه من که ماسک صورت استفاده نمیکنم منظورم این بود که کرم پرودرما که خریدم روش نوشته ماسک عکسشروتوواتساپتون میفرستم.الان.

اون کرم نیست واقعا ماسک هست.

🙏
سلام وقت بخیر.کرم روشن کننده ای که تجویز کردیدرواستفاده کردم تموم شدیکی دیگه تهیه کردم منتها اثری که گذاشته کمی پوستم روشن تر شده اما اصلا سفیدکنندگی نداره واون حالت قهوه ای صورتم هر چندنسبت به قبل درمان خیلی خیلی خیلی بهترورضایت بخش تر شده اما اون ته زمینه قهوه ای همچنان هست وسفید نمیشه.

سلام،آقای رخشانی،میتونید یکی دیگه هم استفاده کنید، البته برای درمان اون ته قهوه ایی کرم های قویتر با قیمت بالاتر نیازه،که سراوان فکر نکنم باشه،فعلا دومی رو استفاده کنید اگه صلاح دیدید بعد دومی باید درمان لک قهوه ایی رو داد که خیلی خیلی بهترمیشه،ولی بسته به زمان و شدت ایجادیش،ممکنه،کامل محو نشه یا یک کم طول بکشه.

سلام ممنونم.منتها لکهای صورتم جای آکنه هایی هستش که روی گونه هام دراومده بودکه با اریترومایسین آکنه هااز بین رفتند ولی کمی قرمزی ازخودشون بجا گذاشتند در نتیجه از بقیه قسمتهای صورتم این جاها قرمزترهستش که دفعه قبل بااستفاده ازکرم سفید کننده سنسی کلین که شما تجویز کردیدکامل از بین رفتنداما خوب بعد از خوب شدن دوباره آکنه دراومد ودوباره جاشون موند که موندوغیر از اینها خدارو شکر لک قهوه ای دیگه ای وجود نداره.
اما مسعله اینجاست که کل صورتم تمامش یک دست حالت متمایل به قهوه ای داره که اونم بعد از استفاده از سنسی کلین خوب بود اما فقط با دو شب استفاده از صابون(نوباکتری)از زمینه سفید به زمینه متمایل به قهوه ای تبدیل شد وهمین جوری موند.
فقط می خوام دوباره سفیدیش برگرده...!
🙏
مواردی رو که تجویز کنید اگه سراوان نباشه مشکلی نداره از زاهدان هم تهیه میکنم فقط صورتم خوب شه.
🙏

باشه،فعلا این کرم رو یکبار دیگه استفاده کنید یک کرم دیگه هست اما باید عملا امتحان کنم آیا برای پوست های حساسی مثل پوست شما قابل تحمله یانه.موفق باشید

🙏