م.و
عنوان :

خستگی مداوم

دکترا حرفه ای داروسازی
دکتر جان سلام. خسته نباشین. من خیلی احساس خستگی و بی حوصلگی دارم. حتی صبح ها هم احساس خستگی میکنم. میخواستم بپرسم ممکن هست از کمبود ویتامین خاصی باشه؟ و اینکه میشه یه مکمل خوب بهم معرفی کنین؟

سلام عزیزم. احساس ضعف خواب الودگی خستگی میتونه از علایم کم خونی ناشی از فقر آهن باشه. ایا جدیدا ازمایش دادید؟ میزان خون ریزیتون به هنگام پریودی زیاده؟
رنگ پریدگی هم دارید؟

من سالانه ازمایش میدادم. اما الان نزدیک به دو ساله که آزمایش ندادم و به خاطر این شرایط میترسم برم آزمایشگاه.
رنگ پریدگی دارم. خونریزیم معمولیه. بعضی اوقات کم هم هست

لطفا قد و وزنتون و رژیم غذاییتون رو بهم میگید؟ و ایا بیماری خاصی دارید یا دارویی استفاده میکنید؟

قد 168. وزن 51
رژیم غذایی خاصی ندارم. متاسفانه خیلی به غذا خوردنم اهمیت نمیدم.
رفلاکس معده دارم فقط و داروی خاصی مصرف نمیکنم

ببینید راه حل درستش این هست که اول ازمایش بدید و با توجه به جواب ازمایش تصمیم بگیریم چیکار کنیم. با این حال به خاطر شرایط حال حاضر تا زمانی که بتونید ازمایش بدید من توصیه میکنم یک مکمل آهن و یک مولتی ویتامین روزانه تهیه کنید و استفاده کنید.
مکمل آهن از برند ففول یا اگر دوز بالاتنر بخواین هموفیکس یا فروفورت عبیدی.
مولتی دیلی هم اگر فارماتون پیدا شد فارماتون اگر نه ژریویتون. یا مکمل های افزایش انرژی حاوی رویال ژلی

🙏
دکتر جان، من فروفورت و ژریویتون رو گرفتم. فقط تداخل مصرف دارن. یعنی هر دو باید با صبحانه استفاده بشه.
میخواستم بپرسم نظر شما برای مصرفشون چی هست؟
و اینکه از هرکدوم یکی در روز بخورم؟؟؟

عزیزم شما ژریویتون رو همراه با صبحانه بخورید. فروفورت رو ترجیحا با شکم خالی. جذب اهن با شکم خالی بهتره. اگر با شکم خالی ئتونستید بخورید و حالت تهوع نداشتید و اسهال یا یبوست نشدید که چه بهتر اما اگر مشکل گوارشی داشتید شب بعد از شام یا قبل از خواب میل کنید فروفورت رو

مرسی جانم. خیلی ممنونم از راهنماییتون️