ا.ث
عنوان :

بدخوابی کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر عزیز، کودک پسر 11 ماهه ما نزدیک به یکماه هست که شبها خوب نمیخوابه و همش بیدار میشه، جدیدا هم داره سه تا دندون باهم درمیاره، آیا این بدخوابی ربطی به دندون درآوردنش داره؟ برای این دو مشکل میشه کاری کرد؟

سلام
احتمالا به خاطر درد دندان است شبها 3 سی سی شربت اهورا اسلیپ بدهید و اگر درد دندان داشت استامینوفن میتوانید بدهید