ف.د
عنوان :

بی اشتهایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر وقت بخیر
دخترم 14ماهشه با قد 76ونیم و وزن 8800یک ماهه شدیدا بی اشتها شده اصلا غذانمیخوره به اصرار هم بهش غذانمیدم شیرشبشو از 8ماهگی قطع کرده بودم الان به حدی شیرمیخوره که مجدد رفلاکس پنهانش عود کرده شباهم باید باشیشه بخوابه.نه صبحانه نه ناهارنه شام هیچی رولب نمیزنه میان وعده هم فقط مزه میکنه میده بیرون.شیرخشکش بیومیل سوی هستش.داروهاش اسید فولیک نصف قرص یک روزدرمیان.پروبیوتیک هفته ای دوبار روتفلور.باکلوفن1/4شبها قبل خواب(ازدوماهگی داره باکلوفن میخوره نگران کننده نیست؟؟)
آهن ومتولی هم ایمیونس.هرروز هم مدفوع داره البته الان که غذانمیخوره حجم مدفوعش کمتره.توروخدابگین چیکارکنم.قبلا غذا میخورد ولی هیچ وقت وزن گیری خیلی خوبی نداشته همیشه بین 300تا400گرم بوده اماحالا به 150گرم رسیده.اگردارویی روباید تغییربدم یا اضافه کنم لطفا امربفرمایید.چندماهیم کرون دادم وفرمودین قطع کنم.
ضمنا الان فقط حدود چندثانیه میتونه بایسته و راه هم نمیره 8تاهم دندون درآورده که تقریبا 6تاشون فعلا تا نصف رشد کردن.وجسه ای ریزوضعیفی داره
آقای دکترببخشیدپشتشم اینجوری دونه زده دلیلش چی میتونه باشه؟وبرای درمانش چیکارکنم

سلام
شیردهی را قطع کنید
شربت منیزبوم فلورادیکس و کلسیوم استی کپ روزی 2/5 سی سی بدهید
برای دو تا سه هفته روزی دوبار شربت گاویسکون و هایپواکتین قبل نهار و شام بدهید و وزن کودک را بعد از یک ماه چک کنید و اطلاع دهید