س.ا
عنوان :

تفسیرآزمایش خون

متخصص زنان، زایمان و نازایی
باسلام
من به خاطر کیست آندومتریوما که داشتم ازمایش خون دادم
فک میکنم یکی ازین تست سرطان مقدارش بالاس
میخواستم لطف کنید جواب ازمایش رو برام بفرستید

سلام عزیزم . چند سالتون ا ؟ سونوگرافی تون رو هم واسم میفرستین؟

من مجردم 36سالمه سونوم همرام نیس ولی ام ار ای لگن دادم میفرستم

تومورمارکرهای تخمدان، نرمال ا . ca19-9 تون ، کمی بالا ا که اختصاصی برای بدخیمی خاصی نیست .
بایستی مجددا ، ماه اینده تکرار بشه ، ترجیحا ناشتا باشین.
ام ار ای تون ، نشاندهدنه اندومتریوما در تخمدان چپ تون ا و یه کیست ساده در تخمدان راست دارین.
اگه علامت خاصی ندارین ، نیاز به درمان ندارین.
ازمایش ca19-9 تون رو ماه اینده ، مجددا تکرار کنین

اخه من تو نت سرچ کردم این تست که الان بالاست نشونه سرطان تو اندام های دیگه است یکم نگران شدم

اره ، اغلب در بدخیمی های پانکراس و معدی-صفراوی ، افزایش پیدا میکنه . به همین علت ، بایستی حتما ازمایش تکرار بشه.
به احتمال زیاد ، از نظر زنان ، مشکلی ندارین.
اگه مجددا ازمایش رو انجام دادین و عددش بالا بود ، با فوق تخصص گوارش ، مشورت کنین

🙏

عزیزم ، من الان با یکی از اساتید فوق تخصص انکولوژی در بیمارستان در مورد شما مشورت کردم . ایشون گفتن تومورهای موسینوس تخمدان هم میتونن CA 19_9 رو بالا ببرن . گفتن بهتره یه متخصص زنان ، فوق تخصص انکولوژی هم شما را از نزدیک ، معاینه کنن

بله ممنونم فردا وقت متخصص زنان که این تست رو نوشته دارم ببینم چی میگن .
یه زحمت براتون داشتم خواهرم الان این عکسو فرستاده که خارش داره یکم و این جوش بزرگ رو لبه های واژنش زده بنظرتون تبخاله؟ خیلی ترسیده