ب.س
عنوان :

درد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام و احترام بنده 28 سالمه و حدود دو سال با دردهایی در نقاط مختلف بدنم مواجه شدم آزمایش های مختلف خون سال گذشته انجام دادم و پزشکای مختلف چیزی تشخیص ندادند و بعد از مدتی به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم و ایشون ام ار ای از مغز ، گردن و کمر برایم تجویز کردن و بعد از ارائه جواب ایشونم گفتن که چیزی نیست ولی هنوز دردها دربدنم وجود داره حالت دردها علاوه بر درد نقاط مختلف استخوان ها حالت برق گرفتگی و سوزن زدن میباشد . ممنون میشم راهنمایی فرمایید

با سلام احترام، خوشبختانه مساله نگران کننده ای دیده نمایشه، ولی درمان این نوع علائم غیر اختصاصی می تواند زمانبر و نیاز به مراعاتهای فیزیکی و کنترل همزمان استرس داشته باشد، تشخیص هایی نظیر فیبرومیالژی و یا سندرومهای موسکولواسکلتال غیر اختصاصی دیگر که قطعا هیچ یک نگرانکننده نیستند می تواند مطرح باشد، جهت تشخیص دقیق به متخصص مراجعه شود.

بسیار ممنونم حتما مطب خدمتتون میرسم