آ.ز
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر پسرم 8 ساله است و شبها در موقع خواب آب از دهانش جاری میشود قبلا هم سابقه رفلاکس داشته، قرص نکسیوم 20 دارم تو خونه ، میتونم استفاده کنم لطفا نحوه استفاده شو هم بگین در ظمن در حال حاظرشربت آرژنین و قرص کلسیم سوپراکل که شما تجویز کردین استفاده میکنه. ممنون و سپاسگزارم.

سلام اگر درد و سوزش معده با بوی دهان دارد شبها یک عدد نکسبوم 20 بدهید به مدت 4 هفته