س.ز
عنوان :

مشکل پوست و مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید مشکل عمده پوست من منافذ باز بسیار زیاد میباشد و تعدادی لکه قهوه ای بیشتر در اطراف چشمم همچنین ریزش شدید مو و خشکی مو را هم دارم باتشکر
سلام نه خیلی چرب نیست ولی خب الان که 35 سالم هست هنوز روی پیشانی و گونه ها جوش میزنم

کرم alphasel lieselشبها و کرم newmelfade rasanصبح و عصر بزنید
با فوم eviwhite evidermبشورید
قرص ریجن دایت روزی یکی بخورید
و بعد از حمام به ساقه موها hair milk nopritبزنید

ممنونم داروها رو از کجا تهیه کنم و اینکه یکی از دوستانم چند جلسه برا از بین بردن منافذ حصورا مراجعه داشتن اگر اشتباه نکنم گفت میکرونیدلینگ ایا برا پوست من هم نیازه ؟؟

بله
اون کار رو پاییز انجام بده
آفتاب براش خوب نیست

🙏