ف.د
عنوان :

بالا بودن پرولاکتین و تنبلی تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام،دختر 24ساله و مجرد هستم،2سال درگیر جوش صورت بودم ولی الان خیلی بهتر شده و فقط یک هفته قبل از شروع پریود جوش کمی میزنم،و موهای بدنم نسبت به گذشته بیشتر شده،مثلا دور سینه و کشاله ران هم الان مو ضخیم هست هرچند دورسینه فقط چند تار،آزمایش دادم و دکتر از روی جواب آزمایشها فقط گفتند تنبلی تخمدان داری و بهتره زودتر ازدواج کنی و حامله شی!و فقط برای پرولاکتین قرص کابرلین0/5 هفته ای نصف قرص و ویتامینD3تجویز شد واسم.
نتایج آزمایش رو گذاشتم ممنون میشم اگر نظرتون رو بگید.
واینکه با توجه به هورمون ها آیا میتونم لیزر مو انجام بدم یا نه؟
و اینکه پریودم منظمه و اگر تأخیر داشته باشه فقط یک یا دو روزه، فقط یک بار توی این چندسال چهار روز تأخیر داشته

سلام عزیزم . معمولا پرولاکتین سرم رو ، ناشتا ، طی دو هفته بعد ، مجددا اندازه گیری میکنن

ازمایش T , 17OHP , DHT , DHEAS رو هم ، به علت موی زائد ، بایستی انجام میدادین

مصرف قرص تجویز شده ، کابرگولین ، ضرورت ای نداره .
ولی میتونین مصرف نکنین . چون سطح پرولاکتین خون تون ، خیلی بالا نیست

بهتره استرس تون رو کم کنین . ورزش مرتب و منظم ، داشته باشین. قند خون تون ، کمی بالا ا . کنترل مناسب قند خون هم ، عدد پرولاکتین رو پایین میاره