ه.ا
عنوان :

جواب آزمایش

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام خانم دکتر عزیز من هدیه اسدی هستم بیمار شهرریتون دکتر جان من 23هفته و 2روز هستم امروز جواب آزمایشما گرفتم گفتید براتون بفرستم در ضمن بنده از هفته 6بارداری روزی 1عدد قرص تیروئید میخورم و الانم قرص آهن و کلسیم و مولتی ویتامین و امگا3هفته ای 1عدد و قرص ایزوکسی پرین روزی 2عدد و آمپول پرولوتونم هفته ایی 1عدد استفاده میکنم و گفتید آزمایش قندما چهارشنبه اورژانسی واستون اوردم که واسم متفورمین 500نوشتید و بقیه آزمایشاتم امروز آماده شده و به دلیل عفونت ادراری هم روزی 1عدد سفکسیم 400مصرف میکنم که 3تا بیشتر نمونده ممنون میشم که راهنمایی کنید چه قرصاهایی لازمه که بگیرم با توجه به آزمایشمم و آیا بازم سفکسیم و قرص تیروئیدما باید مصرف کنم یا نه ممنونم دکتر مهربانم

عزیزم همه ی داروها رو با همون سیستم قبلی ادامه بدین همه جیز نرماله