ف.ج
عنوان :

تزریق ژل

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید . خانم دکتر من 26سالمه ب تازگی خط لبخندم ایجاد شده و گودی زیر چشم دارم مدت زیادی از عینک استفاده کردم در ضمن چشمم رو جراحی کردم میخواستم ببینم میتونم ژل تزریق کنم هم برا خط لبخند هم برا گودی زیر چشم اگر ک میتونم میخوام بدونم چقدر هزینه داره برام . ممنون میشم از راهنماییتون

سلام
می تونین ژل تزریق کنین هزینه ژل بسته به نوع برند ژل از هر سی سی 500 تا 800 متغیر هست فقط حواستون باشه که ژل هایی که مجوز وزارت بهداشت ندارند و با قیمت های خیلی پایین تزریق می شن می تونه عوارض جبران ناپذیری به همراه داشته باشه

ممنون از راهنماییتون